Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Komplexní dotační poradenství se specializací na rozvoj podnikání a inovací ve výrobním a zpracovatelském sektoru.

Masáže sportovní, klasické, indické, medové, aroma

Velkoplošný tisk. Tvorba reklamy. Hlavní činnosti - reklamní plachty - polepy výloh a aut - velkoplošný tisk - tísk na magnetické folie - tisk vizitek - výroba vlajek a tisk na canvas - tisk tapet a fototapet.

Projektová činnost ve výstavbě. Architektonická kancelář.

Masáže sportovní, regenerační, lymfatické, reflexní obličeje i chodidel, ajurvédské, a další

Tlumočení i simultánní a překlady v jazyce francouzském, francoužština.

Pořádání kurzů, rekvalifikace, vzdělávání. Zprostředkování zaměstnání a poradenství pro trh práce.

Návrh, tvorba a správa: -www stránky pro malé a střední podniky -internetové web stránky (e-shopy) -optimalizace pro vyhledávače SEO -aplikace na internet SALIXUS.

Služby: - finanční poradenství - oddlužení - realitní kancelář - hypotéky, půjčky. Prodej: - palivové dřevo, dříví.

Bazar nábytku a elektro. Zastavárna.

Software, SW: -aplikace pro teplárenství, energetiku. Poradenství, konzultace, dodávka, prodej, programy pro: -fakturace služeb, dodávky energií -vedlejší produkty -saldokonto odběratelů -evidence měřidel -informační a zákaznické systémy. Měřící soupravy a vlastní měřidla LOTOS, měření: -měření energie a množství ...

Potisk: -trička, hrnky, puzzle a jiné podle vašich návrhů. Pro více informací nás kontaktujte na mailu nebo navštivte web.

Velkoobchod, poradenství, prodej, e-shop: -reklamní textil s firemními logy (sítotiskem, strojová výšivka) -kšiltovky, kulichy, zimní čepice, mikiny, softschellové bundy s vašim logem -textil moderní, bavlněný, funkční -oblečení pro sport, volný čas -pracovní oblečení. Full servisové dodání zakázek: -kompletní oblečení ...

Projekce, realizace, prodej, provoz, opravy počítačové sítě a počítače: -budování sítí, sítě LAN i WAN -kabeláže -počítače PC FUJITSU -tiskárna, tiskárny -hardware -software -e-shop -CITRIX -Tenký klient -kompletní servis IT.

Kadeřnický salón. Kadeřnické služby. Kadeřnictví: - pánské - dámské - dětské. Stříhání, barvení, melírování.

Společnost DESIGN MEDIA s.r.o. přináší na trh společně s obchodním a dodavatelským partnerem CATCUT s.r.o. nový maloplošný reklamně informační systém vizuální venkovní prezentace INFOR, který svojí konstrukcí a variabilitou nabízí řadu předností proti jiným reklamním nosičům.

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem a nájem všech druhů nemovitostí -převody členských práv a povinností k družstevnímu bytu -výměnu bytů -znalecké odhady staveb obytných, průmyslových a zemědělských -tržní ocenení nemovitostí -právní služby spojené s realitní činností -výkup nemovitostí.

Výroba reklamní a dárkové předměty. Polepy automobilů a výloh, videodokumentace a technické, dokumentační a umělecké foto. Sítotisk, tampónový tisk, flocktisk a pískování. Vytváříme billboardy, poutače, bannery a informační tabule.

Pohřební služba: -odvozy zesnulých z bytů a nemocnic -převozy zesnulých z i do ciziny -zajištění smuteční vazby -zajištění smutečního oznámení -zajištění veškerých formalit spojených se smutečním obřadem -ozdobné urny a rytí nápisu -prodej rakví -nonstop služba, tel.602118030.

Služby: -pořádání seminářů pro úředníky -pořádání školení, reklamní dovednosti -pronájem kanceláří, školících prostor, učeben. Pobočka: -Jeseniova 1045/33, 130 00 PRAHA 3.

Komplexní procesy při expanzi vaší společnosti. Vyhledáme vhodné prostory a zajistíme stěhování vašich stávajících poboček. Prodáme, či pronajmeme vaši nemovitost.

Nabídka svatebních dekorací a ostatních potřeb pro vaši svatbu.

Realitní kancelář. Vyhledávání nemovitostí dle Vámi vyspecifikovaných požadavků. Inzerování Vaší nemovitosti prostřednictvím ověřených mediálních kanálů. Osobní předvýběr nemovitostí. Prodej, pronájem nemovitostí.