Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pedagogicko-psychologická poradna pro volbu povolání, pro výukové a výchovné obtíže, pro pěstounskou a adopční péči. Pracoviště Kohoutova 4, Brno: -tel.: 545 223 379-380 e-mail: kohoutova@pppbrno.cz

Služby: -grafika -logotypy -netradiční dárky -obalový design a tisk. Provoz fotostudia, realizace www prezentací.

Truhlářství, podlahářství. 3D grafické programy návrh nové kuchyně, obývací pokoj, ložnice, kanceláře. Realizace. 3D vizualizace interiérů.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Provádíme architektonické a inženýrské činnosti včetně projektování.

Služby. -skladování zboží do regálových lokací i na volnou plochu -krátkodobě i dlouhodobě používáme sofistikované informační systémy řízení skladu na bázi snímání čárových kódů -kapacita skladu až 4 000 m2 -používáme VZ vozík, paletový vozík, paletové a policové regály -zabezpečený temperovaný sklad s požárními hlásiči, zajišťujeme ...

Provádíme profesionální ruční registrace do katalogů. Registrujeme do českých a slovenských obecných katalogů, katalogů firem a katalogů eshopů. Provádíme také vkládání PR článků do katalogů PR článků.

Nabídka: - reklamní plochy k pronájmu. Fóliové polepy.

Rehabilitační zdravotní sestra provádí sportovní i antistresové masáže v Plzni. Dornova metoda, Breussova, reflexní, meridiánová masáž, lymfodrenáž, lávové kameny.

Výkup druhotných surovin. Výkup: -měď*,hliník,mosaz,bronz -barevné kovy. Další provozovna: Václavské náměstí 42,Beroun 3-Závodí tel:311621866.

Velkoplošná reklama: - malby a nátěry na fasády, haly - hliníkové štítky - orientační systémy.

Architektonická a inženýrská činnost a technické poradenství.

Vypracování položkových rozpočtů, výkazů výměr a cenových kalkulací stavebních prací.

Kineziologická poradna One Brain, pomoc při odstranění psychických problémů dětí i dospělých. Více o metodě na: www.polakova-kineziologie.cz

Vývoj software/hardware, měření regulace, automatizace, diagnostika, visualizace, optimalizace technotogických procesů, dálkové ovládání, monitoring, komunikace, IP telefonie, webdesign, internet.

Tvorba, výroba: - www*, internetové prezentace

Realitní kancelář: -prodej, pronájem, koupě -znalecké posudky -tržní odhady -oceňování nemovitostí.