Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -kosmetické - péče o pleť, masáže obličeje, depilace, barvení řas a obočí, líčení.

Endum CZ s.r.o. provozuje projekčně-dotační kancelář. Pro naše klienty zpracováváme energetické projekty, energetické návrhy, energetické audity a posudky, průkazy energetické náročnosti budov PENB a zajišťujeme veškerou administrativu pro získání dotace.

Práce, služby: -stavební projekce.

Činnost: - stavební projekce - architektonické studie.

Správa nemovitostí. Realitní činnost.

Technické služby: -údržba města. -údržba veřejné zeleně. -veřejné osvětlení. Pohřební služba: 775 760 334

Prodej, služby: -reklamní předměty -webdesignové, grafické.

Služby: -cestovní agentura -poradenství a zprostředkovatelství v oblastech služeb, obchodu a výroby -překlady a tlumočení, překladatelské a tlumočnické i se soudním ověřením -angličtina, němčina, ruština, francouzština, italština, španělština, polština, maďarština aj. -realitní kancelář -soudní odhady, studie a projekty ve ...

Prodej: - spotřební, kancelářská a měřící elektronika - počítače - mobilní telefony - elektronické součástky - satelitní technika.

Činnost: - holdingová společnost sdružující firmy, které působí v oblasti realit, finančním i ekonomickém sektoru, automobilovém trhu a v oblasti distribuce.

Fotoateliér: - fotografování - fotografické služby - svatební foto - vítání občánků - dětské snímky - portréty - umělecké fotografie - letecké snímky - školní skupiny - tabla.

Kosmetické a regenerační studio. Služby: - netradiční kosmetická ošetření, péče o pleť - úspěšné krášlící metody - denní i večerní líčení - regenerační masáže - depilace teplým voskem.

Služby: - medicinální pedikúra - reflexní terapie - zpevňování nehtů

Ludvík Remešek nabízí IT služby na hodinu. Pomůžu Vám s Vašimi zařízeními, internetem, servery, poradím Vám při výběru nového zařízení, proškolíme Váš IT tým, a nejen to. Pracujeme především v Krnově, ale i v rámci celého Moravskoslezského kraje, po celé České republice.

Služby: -hubnutí a formování postavy - BODY SPACE ( 4 typy) -biosolárium -permanentní make-up -kosmetické služby -tetovani, piercing.

Práce: -vazba a tisk diplomových a všech závěrečných prací -rámování Otevírací doba: Po, St:9-11;13-18; Út, Čt:13-18; Pá:8-11;13-16hod.

Společnost Martina company, s.r.o. je realitní společnost, která nabízí nákup či prodej nemovitostí, jejich finanční řešení, konsolidace, oddlužení.

Společnost FEROSTAV, a.s. má několik oborů podnikání mezi které patří divize TATRA, která se zabývá prodejem širokého sortimentu hutního materiálu, divize Energetika provádějící výstavbu i plynofikaci kotelen a divize Nemovitostí nabízející k pronájmu skladové prostory. Najdete nás v Kolíně na ulici Ovčárecká. Prodej, velkoobchod, maloobchod, ...

Autorizovaný prodejce APPLE COMPUTERS, ADOBE, TEKTRONIX BY XEROX, MACROMEDIA, HANDSPRING. Služby: -prodej hardware, software-počítače -poradenství a konzultace v oblasti DTP*, PRE-PRESS, PRESS a VIDEA -návrh, realizace a správa síťových řešení (na bázi APPLE I PC) -bezdrátové sítě (AirPort, WiFi) -oprava, servis počítačů, ...