Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Jsme specialisty na ofsetový, digitální a velkoformátový tisk. Mimo tisk nabízíme také polepy aut a výloh, grafické práce a výrobu webových stránek.

Návrh, realizace a podpora podnikové informační systémy: ERP (Enterprise Resource Planning): -zlepšení Vaší produktivity a výroby -rychlejší a přehlednější reportování a finance BI (Business Intelligence): -řízení podnikových dat -sběr a shromažďování informací -reporting -inteligentní analýzy, analýza RCM (Retail Chain Manager): ...

Společnost COMPANY HOME. Prodej s.r.o., společností s ručením omezeným metodou ready-made společnosti (nově založené společnosti za účelem prodeje), či společnosti s několikaletou podnikatelskou historií v současnosti k prodeji. Objednání založení společnosti na klíč, společnost je založena dle konkrétních požadavků klienta. Poskytování ...

Elektromobilita plzeňského kraje. Elektromobily, opravy a úpravy sériových vozidel s elektromotorem, projektování a výstavba dobíjecích stanic.

Poskytování informací o zajímavostech, dopravě, ubytování a kulturním i sportovním vyžití ve městě a okolí. Prodej map a suvenýrů. Kopírovací služby.

Obnova dat z havarovaných disků, vedení účetnictví pro společnosti, prodejem funkčního prádla

Architektonické ateliery. Architekti.

Nabízíme profesionální služby, k nimž patří kvalitní kovovýroba, zámečnické práce, servis a opravy motocyklů, skútrů, čtyřkolek, vybrané zahradní techniky, lodí, vodních skútrů a prodejem náhradních dílů. Zabýváme se také pronájmem vlastních reklamních ploch (billboardů), reklamou a propagací firem na motoristických závodech (převážně motocrossu), ...

Specialista na VoIP řešení . Dodavatel VoIP telefonních ústředen VS-AST. Návrh, realizace VoIP řešení od malých až po velké firmy. Cenově výhodné řešení oproti standartních analogových ústředen s mnoha nadstandardními službami v ceně ústředny. Dále realizujeme počítačové sítě a dodávku komponentů pro VoIP sítě.

Psí salon - stříhání všech plemen i kříženců - koupání a sušení před stříháním - čištění uší - depilace ušních chloupků pomocí depilačního pudru - stříhání drápků

Poskytujeme služby v oblasti: - správy nemovitostí (i následné služby) - údržba zeleně.

Služby v oboru správa nemovitostí, zastupování vlastníků a ochranu jejich zájmů.

Nabídka služeb v oblasti reklamy. Organizace výstav a veletrhů. Výroba prezentací, polygrafických materiálů a dárkových předmětů.

Kosmetika - ošetření pleti a dekoltu - peeling - depilace - epilace - liftingová protivrásková kůra - lymfodrenáž obličeje a dekoltu - barvení obočí a řas - líčení denní, noční a svatební - mikromasáž očí a očního okolí - ošetření pleti kosmetikou dermabuněčné výměny.

Barevné i černobílé kopírování, tisk a skenování včetně laminování či kroužkové vazby. Prodáváme kancelářské potřeby.

poskytování poradenství v systémech řízení kvality podle norem řady ISO 9001:2008, 14000, 18000, VDA 6 a TS 16949.

Úklidové práce. Pravidelný úklid: -kanceláře, domácnosti, zdravotnická zařízení (úklid spojený s dezinfekcí). Jednorázový úklid: -mytí oken, výloh, úklid po malířích.

Informační centrum -informace o možnostech stravování, ubytování a kulturních akcích -informace o vlakových a autobusových spojích -prodej map, průvodců, pohlednic, propagačních materiálů a upomínkových předmětů -zprostředkování průvodcovské služby -informace o Novém Městě nad Metují a okolí -tipy na výlety, turistické ...

Alternativní zdroje energie. Obnovitelné zdroje. Výrobky a služby z oblasti: - fototermika (solární kolektory na ohřev TUV, bazénů a vytápění), - fotovoltaika (solární elektrárny, drobné aplikace), - domácí větrné elektrárny - tepelná čerpadla - moderní vytápění.

Pronájem společenského sálu a restaurace Sklářský dvůr Huť u Jablonce nad Nisou