Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Nabízíme grafický design a reklamu.

Reklamní fotografie - produktovou, jídla a pití, módní a portrétní fotografii. Fotografujeme life-style, sklo, interiéry, nábytek a architekturu. Rodinné a svatební fotografie a výtvarné fotografie pro kalendáře i výzdobu interiérů.

V rámci ČR jsme partnerem společnosti SIEMENS PLM. Nabízíme komplexní podporu v oblastech prodeje, implementace, technickou podporu a školení software. Školení a konzultace Jako partner společnosti SIEMENS PLM nabízíme plná základní i nadstavbová certifikovaná školení z oblasti softwarového řešení NX (CAM, CAD, CAE), Teamcenter a ...

Koupě, prodej, výměna, nájem, pronájem: -byty -nemovitosti. Správa bytů a nemovitostí. Pobočka: -Děčín, Radniční 23/1 tel.: 412151043, 774861193.

Poradenství v oblasti software a hardware. Prodej stejnosměrných motorů, lineárních aktuátorů a solenoidů

Informační centrum Rakovník Naše služby: - poskytování informací o zajímavostech, ubytování a kulturním i sportovním vyžití ve městě i okolí a průvodcovských služeb.

Návrh a realizace bytových interiérů a komerčních prostor.

Nabídka služeb organizačního a ekonomického poradce v oblasti strojírenství.

Služby: -úklid domácností -firemních prostor.

Manikúra dámská, pánská, lakování, malování, zdobení nehtů, P-Shine, peeling, zábaly, masáž rukou, gelové nehty, akryl, gellak, One Stroke, glitrové tetování.

Úklidové, malířské, drobné stavební, výškové práce, stěhování, servis a montáž plastových oken - nátěry a zateplování fasád.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový prodej: - kancelářská technika - skartovací technika - laminovací technika - řezačky - kalkulačky - sešívačky, děrovačky - kancelářské doplňky. Maloobchod, prodej: - papírnictví - výroba razítek - tel. 723 602 577.

Výkup starých, nefunkčních, autobaterií z aut, průmyslových, stavebních a zemědělských strojů za bezkonkurenční cenu v Moravskoslezském kraji a okolí

Specializujeme se na výkonnostní marketing a efektivní zvyšování prodeje. Vytváříme úspěšná řešení, která pomáhají prodávat a usnadňují komunikaci s vašimi zákazníky.

Naše služby: - tworba webových aplikací a projektové dokumentace.