Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - reklamní, dárkové a propagační předměty s potiskem - návrhy firemního logotypu a tiskovin - velkoplošný, malonákladový a ofsetový tisk - polep automobilů, reklamní tabule, výlohy, plachty, vývěsní štíty, billboardy - písmomalířské práce v interiéru i exteriéru

Služby: -kosmetické - péče o pleť, masáže obličeje, depilace, barvení řas a obočí, líčení.

Endum CZ s.r.o. provozuje projekčně-dotační kancelář. Pro naše klienty zpracováváme energetické projekty, energetické návrhy, energetické audity a posudky, průkazy energetické náročnosti budov PENB a zajišťujeme veškerou administrativu pro získání dotace.

Práce, služby: -stavební projekce.

Činnost: - stavební projekce - architektonické studie.

Správa nemovitostí. Realitní činnost.

Technické služby: -údržba města. -údržba veřejné zeleně. -veřejné osvětlení. Pohřební služba: 775 760 334

Prodej, služby: -reklamní předměty -webdesignové, grafické.

Služby: -cestovní agentura -poradenství a zprostředkovatelství v oblastech služeb, obchodu a výroby -překlady a tlumočení, překladatelské a tlumočnické i se soudním ověřením -angličtina, němčina, ruština, francouzština, italština, španělština, polština, maďarština aj. -realitní kancelář -soudní odhady, studie a projekty ve ...

Vydavateľská činnosť Prieskum trhu a verejnej mienky Reklamná a propagačná činnosť Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Služby súvisiace s produkciou filmov a videozáznamov Organizačné zabezpečenie seminárov, kurzov a školení Nakladanie s výsledkami tvorivej činnosti so súhlasom ...

Prodej: - spotřební, kancelářská a měřící elektronika - počítače - mobilní telefony - elektronické součástky - satelitní technika.

Činnost: - holdingová společnost sdružující firmy, které působí v oblasti realit, finančním i ekonomickém sektoru, automobilovém trhu a v oblasti distribuce.

Fotoateliér: - fotografování - fotografické služby - svatební foto - vítání občánků - dětské snímky - portréty - umělecké fotografie - letecké snímky - školní skupiny - tabla.

Kosmetické a regenerační studio. Služby: - netradiční kosmetická ošetření, péče o pleť - úspěšné krášlící metody - denní i večerní líčení - regenerační masáže - depilace teplým voskem.

Služby: - medicinální pedikúra - reflexní terapie - zpevňování nehtů

Ludvík Remešek nabízí IT služby na hodinu. Pomůžu Vám s Vašimi zařízeními, internetem, servery, poradím Vám při výběru nového zařízení, proškolíme Váš IT tým, a nejen to. Pracujeme především v Krnově, ale i v rámci celého Moravskoslezského kraje, po celé České republice.