Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Informace o Českém Krumlově: -ubytování, doprava, služby občanům -všeobecné -restaurace, zábavné programy, průvodci -kulturní pořady, předprodej vstupenek -tel.:380704621.

Informační centrum: - informace o firmách, organizacích a službách ve městě - informační servis Městského úřadu - autobusové a vlakové spoje - ubytování, stravování, kulturní přehledy.

Služby: -reklamní práce -fóliová reklama -reklamní předměty -tisk -digitální plnobarevný -kopírování černobílé, barevné -inzerce -internet -tvorba WWW stránek -grafika a animace -razítka TRODAT.

Autorizovaný prodej: -počítače IBM* -počítačové sítě -software.

Služby: -fotografické služby -restaurování fotografií a diapozitivů -recyklace tonerových a válcových kazet pro laserové tiskárny a kopírky -servis kopírovací techniky, PC a tiskáren. Maloobchod, prodej: -kancelářská technika -počítače -digitální fotoaparáty.

Návrh log, značek a vizuálních identit s jasným obchodním poselstvím.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy, pronájem, leasing, rekvalifikační kurzy, poradenství: -privátní a střední solária Dr.KERN -profesionální solária Dr.MÜLLER -vertikální solárium TANZI -UV** trubice Dr.MÜLLER -náhradní díly a ALTUGLASS (plexi) desky na všechny typy solárií -repasovaná a starší solária. Dodávka ...

Hubnutí na strojích v Naprostém soukromí FIVERIDERS - posilování pánevního dna a bederní oblasti = rovnováha, stabilita - aerobní cvičení na spalování tuku - rehabilitační cvičení - nezatěžuje klouby ani páteř - klouzavý pohyb - cvičení vahou svého těla - cvičení proti bolestem zad ROLLETIC - hubnutí, tvarování a zpevnění postavy - ...

NENECHTE SI PODNIKÁNÍ PŘERŮST PŘES HLAVU Nastavování systému v rostoucích firmách zabývajících se zakázkovou výrobou či službami. Tvorba základů pro další firemní růst. Zefektivnění procesů a komunikace, zavedení chybějících procesů. Nastavení organizační struktury (zodpovědnosti zaměstnanců). Tvorba praktických nástrojů pro zaměstnance. ...

Tiskárna. tiskařské, vazačské práce. Polygrafická, reklamní výroba: -předtisková příprava -ofsetový tisk -kapesní kalendáře, karty, krabice, dárkové krabičky, obaly, tvrzené kartonové obálky, kartonáž -tvarový výsek -protlačování -ruční, manuální práce.

Úklidové práce. Veškeré stavební práce. Malířství, malířské práce. Vodoinstalace, vodoinstalatérské práce. Elektroinstalace, elektroinstalatérské práce.

Založení s.r.o. a prodej ready-made společností spolehlivě a rychle - to je náplň činnosti firmy Založení s.r.o. Při plánování a založení firmy vám zajistíme konzultace, poskytujeme i následný servis pro majitele obchodních společností.

Návrhy a realizace interiérů na klíč.

Au-pair agentura Au-pair pobyty v Rakousku a Německu

Vydavatelství: -noviny Prostějovský týden.

Půjčovna, půjčování, prodej, bazar, servis: -motocykly, motorky -čtyřkolky, skůtry -potřebné doplňky. Sklad, hlavní provozovna: -Jablonec nad Nisou 46601 Želivského 1a vedoucí Sandra Křížková tel.:725556178. Sídlo: -Janov nad Nisou 46812, Bedřichov 1665. Stavební firma působící v SČ regionu. Výstavba, stavba, ...

Reklamní agentura. Výroba: - loga, vizitky, letáky, katalogy - audio spoty - razítka - reklamní předměty - video spoty - lepená reklama - světelná reklama. Kopírování: - černobílé - barevné.

DIMO - KAMENNÁ Zkušebna spalovacích motorů: -GO motorů ZETOR I., II., III.UŘ, ČKD 2 S 110 (popřípadě výměnný způsob) -speciální úprava motoru ZETOR I.UŘ na ekologický důlní motor (použití např.ve vysokozdvižném vozíku DESTA ve skladech, dílnách a všude, kde dochází k ohrožování kouřivostí a emisemi motoru) -opravy a ...

Poradenství: -hardware -software. Služby: -internet -zpracování dat -správa sítí.

Provozování: -velkoplošná LED obrazovka. Služby: -prezentace firem formou reklamních spotů.