Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost

Prádelna, čištění oděvů. Provádíme praní a mandlování prádla. Nabízíme profesionální praní většího i menšího množství rovného prádla, pracovních oděvů i oblečení.

Praní a servis prádla pro hotely, pensiony, ubytovny, restaurace.

Jsme firma s desetiletou tradicí a zkušenostmi v oboru péče o prádlo. V naší prádelně používáme nejnovější technologie praní a sušení prádla od značky Miele. Každý přístroj je vybaven voštinovým bubnem, který zajišťuje velice šetrný přístup k prádlu a zaručuje jeho delší životnost. Prádlo zákazníků pereme vždy samostatně.

Prádelna: -praní a žehlení prádla včetně odvozu a dovozu zpět k zákazníkovi.

Praní a mandlování prádla pro hotely, penziony, restaurace, ubytovny, DM, soukromé osoby, … Máme vlastní dopravu do 120km. Svoz použitého a dovoz čistého 3x týdně. Prádlo balíme vždy pečlivě do hygienické folie. V současné době zajišťujeme cca 175 stálých zákazníků.

Praní, žehlení a mandlování prádla pro soukromé osoby, firmy, zdravotnická zařízení, lékárny - rozvoz prádla

Prádelna a čistírna Krystal Praha nabízí praní prádla, čištění oděvů i žehlení, kompletní služby pro hotely, i Vaše oděvy. Prádelna Krystal to jsou komplexní služby, zpracování znečištěného prádla třídění, praní, sušení, žehlení, expedice, včetně každodenního rozvozu a svozu prádla, dle potřeb zákazníka. Provádíme rovněž drobné opravy poškozeného ...

Prádelna: - praní, mandlování, žehlení prádla a jeho rozvážka ( průmyslové praní i služby obyvatelstvu ) Prodej a pronájem: - ložní prádlo

Služby: -velkokapacitní prádelna -čistírna.

Výroba betonové střešní krytiny. Prádelna: -praní prádla -chemické čištění.

Průmyslová prádelna, čistírna. Služby: - praní prádla - žehlení, mandlování prádla.

Prádelna. Provozovny: - Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 910, tel. 556835017, 737238396, mistrová provozu - p. Pašíková - Frýdek-Místek, Těšínská 2135, tel. 558630369, 737238397, mistrová provozu - p. Štreitová.

Prádelna. Čištění peří. Šití peřových dek. Prodej: -čistící prací prostředky.

Nabídka prádelny a žehlírny pro školky, hotely, -žehlíme a pereme ručníky, ložní soupravy, košile a osobní prádlo.Nacházíme se u Mělníka v obci Cítov.

Realitní činnost. Poradenská činnost v oblasti požární ochrany. Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím

Nabízíme podnikový informační systém Helios, jeho implementaci, úpravu dle zadání zákazníka a školení v používání informačního systému Helios. Dále nabízíme služby spojené s informačním systémem Helios, servis hardware a software, programovaní, tvorbu webových stránek apod.

AMSA REAL se zabývá prodejem realit, bytů, domů, pozemků a průmyslových areálů. Realizujeme dobrovolné dražby, připravujeme dražby pro jiné dražební společnosti. Máme vlastní aukční síň. Realizujeme developerské projekty.

Služby: - bezbolestná liposukce od 1000kč, - - omlazení pleti - aplikace Botoxu a výplňových materiálů - IPL-odstranění pigmentových skvrn, žilek - trvalá depilace i světlé chloupky - bělení zubů - permanentní make up - tetovaní - masáže - solárium. Přístroj Accent je moderní radiofrekvenční přístroj, který poskytuje kontrolovanou ...

Přivezeme pravé zařízení pro casino. Nehrajeme o peníze. Vhodné pro společenské akce, párty, rauty, večírky a jiné slavnosti.

Služby: - výstavba telekomunikačních sítí (i sítí mobilních operátorů) - outsourcing - datové produkty - aplikační software.

Realizace stálých expozic muzeí, památníků. Poradenská činnost v provozně-právních otázkách civilního letectví.