Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Zprostředkování zaměstnání. Mexina Group, spol. s.r.o. na základě požadavku obdržela od MPSV zvláštní povolení a doporučení k zprostředkování zaměstnanců z LRB (Bangladéš). Toto rozhodnutí od MPSV umožňuje jen (pouze) dlouhodobá volná pracovní místa v různých podnicích (nikoliv konkurence českých zaměstnanců) a na druhé straně obrovská ...

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Externí správa sítí a outsourcing IT. Konzultace v oboru výpočetní technika.

Provádíme: - zpětný odběr baterií a akumulátorů - zajistíme jejich likvidaci - zpětný odběr a likvidace obalů - odběr baterií a akumulátorů - umístěním odběrových nádob u obchodních partnerů.

M.NET Studénka, s.r.o. Poskytovatel připojení k internetu v regionu severní Moravy. Internetové služby, montáž, servis: - připojení k internetu do domácností, firem, organizací. Zřízení a provoz mailové schránky. Webhosting. Správa domén. Hlasové služby: - bez paušálních a aktivačních poplatků - volání v síti M.NET zdarma - výpis ...

Prodej: - digitální přístroje Fujifilm FinePix - kompletní sortiment digitální techniky - fotopřístroje - příslušenství - dalekohledy - fotomateriály Součástí naší nabídky jsou i služby nově vybaveného fotoateliéru a předváděcího centra.

Provozujeme turistické informační centrum. Nabízíme zájezdy, okružní jízdy, ubytování, půjčení aut, letenky a vstupenky.

Maloobchod: - sportovní potřeby - sportovní textil. Služby: - klasická masáž - myostimulátor - nastřelování naušnic. Prodej: - výživa pro sportovce - bylinky.

Realitní kancelář: - koupě, prodej a pronájem bytů - koupě a prodej nemovitostí - prodej pozemků - pronájem nebytových prostor.

Produkty: - pokladní systémy - kamerové systémy - software na zakázku - tvorba internetových stránek - služby v IT pro GASTRO.

Mediální agentura nabízí služby v oblasti internetové reklamy a mediálního zastupování ekonomických, zpravodajských a odborných serverů na internetu.

Činnost: - tiskárna - nakladatelství

Nabízíme personální a poradenské služby.

Společnost poskytující komplexní služby v oblasti bytového designu. Nabízíme poradenskou službu s dekorováním, dárkové šeky, svatební listy a slevové karty.

Prádelna, mandlovna a čistírna. Prodej, maloobchod: - prací a čisticí prostředky

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady

Architektonická kancelář ATELIER-F Projekce, projektování: -stavby -návrhy interiérů. Urbanistické studie

Služby: - prodej a servis PC, počítačů, výpočetní techniky - velkoformátové kopírování - školení a kurzy.

Služby: - telemarketing pro klienty z oblasti finančnictví, telekomunikací a utility - aktivní i pasivní telemarketing - zpětné získávání zákazníků - tvorba a aktualizace databází - domlouvání schůzek - provoz a obsluha zákaznických a informačních linek - e-mailing.

Služby: - lesnická činnost - kompostování zeleného odpadu.

Výroba, zajištění, prodej: -kompletní reklamní služby -FULL SERVICE -sponzoring -promotion, public relation -vlastní síť partnerských agentur ve střední Evropě.

Rozpočty a kalkulace. Tvorba, kontrola a posouzení rozpočtů veškerých stavebních objektů. A to jejich novostaveb, rekonstrukcí, modernizací a oprav. Cenové posouzení vad na objektech, propočty stavebních objektů a další služby v oblasti managementu staveb. V případě zájmu neváhejte a zkontaktujte nás.