Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika. Instalace, správa: -sítě NOVELL NETWARE. -bezdrátové připojení k síti internet

Služby, práce: -profesionální webdesign, internetové aplikace, redakční systémy, webhosting -realizace a tvorba internetových obchodů -vývoj softwaru na zakázku -tvorba grafických návrhů, 2D a 3D design, DTP, tisk -foto a filmové služby -signmaking -komplexní reklamní činnost -agenturní činnost (módní přehlídky, rauty atd.).

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Komplexní služby na trhu informačních a komunikačních technologií: -poradenství, realizace, servis projektu -bezpečnostní a komunikační technologie -telekomunikační systémy -sítě a řešení v oblasti IT. Další služby: -řízení projektů -systémová integrace -VEGA EXPORT ...

Web design Tvorba webových stránek a aplikací, reklama na internetu, grafika, fotografie, postprodukce a střih videa, konzultace, coaching, výuka počítačové gramotnosti

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem nemovitostí, bytů -kupní a nájemní smlouvy -vklady do katastru nemovitostí -odhady ceny (znalecké posudky) nemovitostí -dražby movitého i nemovitého majetku.

Služby: -realitní kancelář -oceňování nemovitostí -znalecké posudky -zprostředkování prodeje a nákupu nemovitostí.

Zabýváme se: - čištěním peří - prodej nových péřových polštářů a dek - renovace a výroba péřových přikrývek a polštářů Každý lichý týden máme otevřeno i v sobotu, mimoto dle telefonické domluvy.

Zvýšíme výkon vašeho mozku. Prokazatelně. Za pomoci 25 vědecky ověřených online her postupně procvičíme vaši paměť, pozornost, prostorovou orientaci, představivost nebo rychlost. Výsledky na sebe nenechají čekat – už za několik dní zlepšíte své kognitivní funkce řádově o desítky procent.

Bezpečnostní agentura: - pult centrální ochrany PCO - zásahová jednotka - dodávka a montáž elektronického zabezpečovacího zařízení.

Realitní kancelář: -Prodej nemovitostí -Pronájem nemovitostí -Koupě nemovitostí -Výkup nemovitostí -Koupě nemovitostí z DRAŽEB -Developerské projekty -Správa bytů a jiných nemovitostí -Kompletní finanční servis -Zdarma poradenství v oblasti nemovitostí a financí -Řešení Exekucí na nemovitostech.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem: - nemovitosti - rodinné domy - komerční plochy (kanceláře, obchody, sklady, výrobní prostory) Prodej, výměny a pronájem bytů. Prodej: - pozemky, rekreační chaty, chalupy i komerční objekty.

Kadeřnictví: -dámské -pánské -bezbolestná liposukce -masáže Masáže Michal Žáža tel: 720114300.

NeedBackup je online zálohovací služba pro domácí i profesionální použití. Zálohování se provádí plně automaticky na naše servery velice bezpečným šifrovaným způsobem. Každý soubor zálohovaný přes službu NeedBackup je uložen na dvou serverech umístěných v různých geografických lokalitách.

Realizace vodohospodářských staveb, jejich změn a odstraňování. Provozování nákladní autodopravy. Provádění zemních prací. Bourání asfaltu a betonu. Odvoz kalů. Opravy motorových vozidel. Práce autojeřábem.

Bytová údržba. - voda: - nové rozvody, oprava nebo výměna vodovodních baterií - wc, odpady, výměna bojlerů, montáž sprchových koutů, montáž van... - nátěry: - okna, střechy, žlaby, ploty... - malířské práce: - malba vnitřní i venkovní... - zednické práce: - menší rekonstrukce starších objektů, pokládání ...

Nabízíme kompletní zajištění svateb včetně cateringu. Svatební agentura.

Firma je členem CEPA - Mezinárodní organizace na hubení škodlivého hmyzu. Služby: -deratizace, desinsekce, dezinfekce -hubení skladištních škůdců -plynování mlýnů a sýpek -hubení potkanů, lesních myšic a hrabošů -hubení dřevokazného hmyzu a plísní tlakovou technikou MABE -odchyt zdivočelých zvířat -odchyt holubů -vyklizení ...

Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Provozovatel lázeňských domů.

Reklamní agentura - marketingové služby.

Nabídka developerských a realitních služeb

Realitní kancelář: -nabízí zprostředkování pronájmu, koupě nebo prodeje nemovitosti v Hradci Králové a blízkém okolí s veškerými právními službami .

Psí salon: - stříhání psů všech plemen a koček - koupání, trimování, stříhání drápků - čištění análních žláz a uší. Prodej, maloobchod: - psí kosmetika.