Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Studio specializované na výkon: - neinvazivní liposukce - ultrazvuková kavitace stroji Green Vacavite a Cavite Prestige - lymfodrenáže, lymfatické masáže - radiofrekvence strojem Green Irf Prestige (metoda pro lifting).

Reklama, internet, marketing. Tvorba webových prezentací a internetových obchodů. Návrh a tisk reklamních tiskovin. Výroba razítek a reklamních předmětů. Reklamní, marketingové a grafické služby.

Úpravy, recyklace - kovy - slitiny

Internetový obchod, prodej, potisk textilu: - absolventská trička - školní trička - maturitní stužky a šerpy - firemní a reklamní textil - výběr triček, kšiltovek, šátků, šortek, stužek a šerp s potiskem: - vhodné pro mateřské školy, absolventy ZŠ či SŠ - udělej si vlastní tričko

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem, výměna: -rodinné domy -byty v osobním vlastnictví a družstevní -rekreační objekty -nebytové prostory -garáže a pozemky. Zajištění, vypracování: -znalecké posudky ceny nemovitostí pro účely: -převody (prodej, darování) -pozůstalostní řízení -tržní ...

Služby: -ostraha osob a majetku -správa a údržba nemovitostí -úklidové služby -v oblasti administrativy, recepční služby.

Zpracování dokumentace E.I.A. a posudků vlivů na životní prostředí. Projekce - stavby pro nakládání s odpady skládky, rekultivace projekce a návrhy. Kompostování odpadů. Návrhy - způsob zneškodňování odpadů. Prodej - třídiče a drtiče pro recyklaci stavební suti, výrobky pro kompostování, svoz odpadů. Prodej - výrobky pro štěpkování ...

Služby: -získávání dotací z evropských i národních fondů -komplexní monitoring grantových a dotačních programů -příprava projektu "na klíč" -poradenství, analýzy projektů -provádění výběrových řízení -řízení projektu - koordinace aktivit, dodržení harmonogramu, závěrečná zpráva -vzdělávání s tuzemskou a mezinárodní účastí. ...

Velkoplošný tisk. Řezaná grafika. Písmomalířství. Billboardy. 3D reklama Bannery

Čištění: -kožené oděvy -kůže a kožešiny pravé i umělé -veškeré textilní oděvy -spací pytle -závěsy -záclony -potahy -chemlonové potahy -autopotahy -drobné oděvy -další bytový textil. Velkoobjemové čištění pro organizace: -oděvy -textil. Barvení oděvů. Prádelna: -praní veškerého prádla.

Provozování: -internetové databáze firem, organizací a fyzických osob -stavební činnosti od základů po střechu.

Osobní a partnerské horoskopy, řešení partnerských krizí a poradenství v mezilidských vztazích, firemní psychologie a řešení vztahů na pracovišti, výklad nativity dítěte, astrologie, horoskopy s výhledem do dalšího roku, horoskopy členů rodiny a partnerů....

Poskytování bezdrátové připojení k internetu. Telekomunikace.

Úklidová služba, která se zabývá úklidem domácností, administrativních budov.Úklidem po řemeslných pracích a před kolaudací.Čištění čalounění a koberců.

Grafické studio. Grafika, design: -propagační -papírenská -potravinářská -kosmetická -drogistická -hračkářská -průmyslová.

Služby: -architektonická kancelář -projekční kancelář.

Poradenství, služby: - systémy pro vnitropodnikové řízení - vyhodnocování středisek a zakázek - kalkulace, rozpočty - informace pro manažery.

Jazykové kurzy: - odpolední, večerní. Výuka: - angličtina, anglický jazyk. Vyučujeme: - Háj ve Slezsku, Dolní Lhota, Ostrava-Poruba. Překladatelské služby.

Instalatérské práce: - vodovody, topení, solární panely, tepelná čerpadla, odpady, krby, koupelny.

Dovoz, dodávka duty free zahraniční produkty osobám požívajícím Duty and Tax Free výhod. Obchodní centrum, služby Hevlín: -Travel Free Shop, tel.:515274399 -čerpací stanice AVANTI, tel.: 515274000 .

Překlady, tlumočení: -z francouzštiny a do francouzštiny. Profesionalita, praxe, vzdělání.

Údržba kanalizačních sítí: -průmyslové objekty -svislé i ležaté domovní odpady -domovní přípojky -městské stoky. Údržba vodohospodářských zařízení: -jímky, septiky a žumpy -tukové lapoly -odlučovače ropných látek (ORL) -dešťové a silniční vpustě. Čištění potrubí a kanalizací: -odpady, přípojky, kanalizace (čištění elektromechanické ...

Služby: - poradenská a terapeutická činnost.