Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Architektonické návrhy staveb a kompletní projekty od návrhu po stavební povolení: rodinné domy a novostavby, rekonstrukce a přístavby, památky, zpracování dokumentace, architektonické studie, poradenství a dozor.

Vydavatelství a nakladatelství Ave. -vojenskohistorické publikace -literárně historické a uměleckohistorické publikace -biografie -obrazové brožury, průvodce a pohlednice

Masáže, masérské služby. Kosmetika, vizážistika.

Potisk: - textil - reklamní trička - mikiny - šerpy. Zušlechťování povrchů: - flockem - blistry - povrchová úprava a potisk molitanů. Sítotisk.

Marketing, design, komunikace: -výtvarné řešení výrobků -návrh designu -návrhy obalů a etiket -reklama na klíč -výstavní expozice -billboardy, bigboardy -3D modely -reklamní kampaně na míru Kubelíkova 1224/42, Žižkov, Praha (Ústředí)

Tuna elektro - stolní počítače - notebooky - monitory - tiskárny Prodej, servis, odvirování PC

Provozování nakladatelství a vydavatelství s nabídkou tisku. Vydáváme literaturu faktu, beletrii a knihy pro děti

Jestliže hledáte pomoc v podobě psychologické konzultace či psychoterapie, neváhejte se obrátit na ordinaci klinického psychologa na ulici Masarykova v Plzni. PhDr. Iva Gragorová, PhD. je připravena poskytnout Vám, či vašim dětem tu nejlepší psychologickou a psychoterapeutickou péči.

Potřebujete vyřešit problém s ekologickou likvidací Vašeho vozidla? V tom případě je tu pro Vás firma Václav Fialka - ekologická likvidace automobilů, autovraků ZDARMA. Objednávku nemusíte vyřizovat ani osobně, stačí jen zatelefonovat nebo poslat e-mail. Zvolíte si termín odtahu a ostatní vyřešíme my. Dodáme protokol o Ekologické likvidaci ...

Stavební činnost. Vegetační úpravy. Nákup a prodej nemovitostí.

Služby v oblasti celního řízení a administrativních úkonů spojených se zahraniční obchodní činností.

Telekomunikace Připojení k internetu Webhosting - registrace domén

Návrhy a designérská činnost - interiéry kanceláří - vybavení nebo dovybavení nebytových či bytových prostor na klíč

Servis - PC Poskytuje - připojení k internetu Správa počítačové sítě

Reklamní agentura. Služby: -grafické, počítačové zpracování -vizitky, dopisní papíry, etikety, obaly, čárové kody pro zboží -grafika letáky, prospekty, produktové katalogy -začlenění do grafiky výročních zpráv pro obchodní společnosti -inzeráty do časopisů, novin a periodik -plakáty do formátu B1 -nástěnné, stolní kalendáře ...

Výroba - razítka Tiskárna - tisk - tiskopisy a razítka pro podnikatele

Česká pobočka evropské sítě agentur, VISIBILITY digital s.r.o., nabízí komplexní služby na internetu s pokročilou optimalizací předních webů v českém internetovém prostředí, mezi které patří např.: Peníze.cz, Babyweb.cz, Lekarka.cz.

Nabízíme: - strukturovaná kabeláž - optické datové spoje - mikrovlné datové spoje.

Prodej, e-shop: -kancelářské potřeby -tiskopisy -formuláře -kancelářská technika Reklamní servis: -vyrobíme tiskopisy dle požadavků -dotisk Vašeho loga -potisk trik a jiných textilních výrobků -vazba a laminování -kopírování -barevný tisk - malonákladový tisk letáků, vizitek .. -kompletní reklamní servis.

Realitní kancelář, realitní makléři. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -rodinný dům, byt, chata, pozemek, garáž -komerční nemovitosti.

Realitní kancelář: - nákup a prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí, bytů...

Insolvenční poradenství Občanský konkurz a oddlužení Kurzy, školení. Účetnictví Daňové poradenství Reklamní služby Sportovní trofeje a medaile Fotodárky Placky, butony a 3D odznaky a přívěšky Ověřovatelská kancelář, ověřování listin, podpisů a vydávání výpisů z Informačního systému státní správy -CZECHPOINT

Prodej: -počítače, komponenty a příslušenství -monitory -tiskárny -skenery, modemy -instalace síťových prvků -hardwaru a softwaru včetně konfigurace -údržba, servis -telekomunikační technika -mobilní telefony -kancelářská technika -spotřební materiál -datová média -pásky, inkousty, tonery -recyklace -odborná ...