Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Laserové gravírování, značení a řezání CO2 laserem. Prodej a popis: -reklamní předměty. Výroba: -vizitky, razítka. Gravírování, řezání a popisování laserem -trvalý a nesmazatelný popis předmětů ze dřeva, skla, plastů, kovu, papíru, intarzie apod. Tisk: -sublimační -ofsetový tisk -digitální tisk. Propagace firmy: -vizitky-výroba ...

Kurzy angličtiny pro začátečníky a pokročilé. Překlady do a z angličtiny.

Provádíme vyklízecí práce. Nabízíme vyklízení bytů, kanceláří i sklepních prostor. Zajišťujeme také kontejnerovou dopravu a odvoz odpadu po celé Praze.

Tvorba originální školní ročenky od nafocení až po vydání

Sazba a příprava pro malonákladový digitální tisk a grafiku. Kompletní grafické návrhy. Webdesign.

Deratizace a monitorování prostorové aktivity hlodavců. Dezinfekce. Dezinsekce: - plošné a bariérové postřiky - požerové nástrahy - aplikace aerosolu - zadýmování - ochrana objektů proti mouchám a komárům. Komplexní opatření k regulaci městských holubů. Odchyty toulavých zvířat.

Organizační a ekonomické poradenství v oblasti farmaceutického průmyslu a obchodu.

Pracovní a personální agentura Nepfil Company s.r.o

Návrhy a realizace interiérů. Kalkulace stolařských zakázek a poradenství.

Služby: -solarium, infrasauna - klasické masáže - manikúra - flabélos.

Služby: -ekologie ovzduší -průmyslová vzduchotechnika a klimatizace se zaměřením na fitrování nečistot z ovduší.

Správa-počítačové sítě. Prodej: - hardware, software - pokladní, obchodní a restaurační systémy - registrační pokladny. Ekonomický software. Oprava, servis-záruční, pozáruční: - výpočetní technika - registrační pokladny. Instalace-software. Poradenství. Počítačové sítě. Programátorské práce, programování.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -kancelářské stroje, počítací stroje včetně elektronických zařízení na zpracování dat. Poradenství: -software.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Elektrikářské práce Potisk a prodej - reklamní předměty Prodej - samolepky E-shop - samolepky - reklamní předměty - trička - mikiny - čepice - tašky - bundy, ... Potisk, výšivky - textílie Velkoplošný tisk Sítotisk

Čištění koberců a čalounění. Čištění interiérů vozidel (aut).

Poradna, kurzy, semináře uvolnění stresu, únavy, depresí, psychických a zdravotní potíží získání sebejistoty, sebevědomí, osobní růst řešení problémů v mezilidských, partnerských, rodinných vztazích řešení problémů s dětmi, učením, s pamětí, se školou přípravka předškoláků a průvodce první třídou

Obchodní, kancelářské prostory k pronájmu.

Poskytuji komplexní realitní služby a poradenství. Poradím Vám jak připravit nemovitost na prodej. Kladu důraz na osobní přístup a férové jednání.

překlady z a do německého, anglického i srbského jazyka. Nabízíme au-pair zájezdy do německy mluvících zemí, jazykové a profesní vzdělávání.

Reklamní realizace. WWW banery. Promoakce. Vydavatelství. Dtp a grafika.