Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Spediterská a zasílatelská firma. Spedice, zasilatelství. Doprava, přeprava: - nákladní (kamionová) mezinárodní - kusové zásilky - nadrozměrné náklady - služby celního skladu - celní deklarace.

Výroba - reklama - reklamní předměty Laserový tisk - digitální tisk - katalogy - ceníky - kalendáře - prospekty - dopisní papíry Grafické studio

-Poradenská činnost v oboru výpočetní techniky -Poskytování software

Provádíme: - rekonstrukce interiérů i exteriérů staveb - pravidelné i nepravidelné údržby i úklidy popřípadě pomocné práce.

Prodej - karton - drobné kancelářské potřeby - papír - razítka Barevné a černobílé kopírování a tisk - diplomové práce Výroba - vizitky Grafické práce Laminování - kroužková, drátěná, relido a steel vazba - termovazba - diplomové a dokončovací práce

Profesionální svatební fotograf Praha, Brno, Olomouc

Kadeřnictví - stříhání - melírování - barvení - trvalá Kosmetika Masáže

Realizace a návrhy interiérů - bytový design: - kuchyně - obývací pokoje - kanceláře - veřejné prostory - hotely a restaurace - koupelny - dětské pokoje. 3D vizualizace - byty, rodinné domy, prodejny, restaurace, veřejné interiéry. Výroba, prodej: - jízdní kola.

Projektová činnost ve výstavbě Architektonická kancelář, která klade důraz na individuální přístup zohledňující místo stavby a specifické požadavky klienta.

Architektonické studie, projekce, inženýring: -rodinné, bytové a občanské domy -půdní vestavby -průmyslové stavby -čerpací stanice -sklady a stáčiště PHM* -olejová hospodářství -myčky a ČOV*.

Zaměřuji se na módní a reklamní fotografii, tvorbu loga a image firmy, reklamní tiskoviny a katalogy, originální ilustrace a obrázky.

Tiskárna: -polygrafická výroba -čtyřbarevné noviny, rotační tisk- A2, A3, A4, a5 -ofsetový tisk do formátu B2 -náročné katalogy, prospekty, letáky, plakáty, magazíny, časopisy, brožury, sešity, televizní programy - studio DTP, příprava CTP -knihařské zpracování, vazba V1, V2 (sešity šité drátem, měkké brožované vazby včetně laminování).

Sháníte spolehlivou a kvalitní kancelářskou techniku? Obraťte se na firmu Bílý slon s.r.o. Již 15 let patří k autorizovaným partnerům Konica Minolta v České republice. Zaměřujeme se na prodej, pronájem a servis této značky. V posledních letech jsme naše portfolio strojů a zařízení rozšířili i o další značky tiskáren, multifunkcí a další ...

Reklamní agentura, reklama Signmaking: -řezaná, tištěná, fasádní, -světelná-cedule, automobily, obchody. Tisk: -ofsetový-vizitky, letáky -sítotisk-trička, tašky -digitální tisk, ražba -knhařské zpracování. Razítka: -expresní výroba razítek-kulatá, oválná, čtvercová, obdélníková, razítka v kombinaci i s tuškou -reklamní ...

Centrum Viktoria: -wellness centrum (solárium, biostimulátor, Power Plate, Slim Up, studio Bootcamp) -aktraktivní sportoviště (beach volejbal, squash, tenis, bowling...) -restaurace -bussiness centrum.

Prodej výpočetní technika, počítače, PC, servis: -hardware -software -doplňky a příslušenství k počítačům -počítačové sítě -tvorba webových stránek.

-Nakladatelská a vydavatelská činnost -grafická úprava tiskovin (vyjma činností dle autorského zákona)