Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kompletní služby v oblasti erotického modelingu. Agentura hledá mladé dívky i chlapce.

Modeláže nehtů, kosmetické služby, vacupress i biostimulační laser.

Hřbitovní sortiment - schránky - urny - kříže - rámečky - vázy - svítilny

Realitní kancelář: prodej, výkup bytů a nemovitostí. Stavební činnost: komplexní stavební činnost výstavba RD a bytů na klíč včetně zajištění pozemků rekonstrukce bytů a bytových jader zpracování projektové dokumentace pro provádění staveb inženýrská a poradenská činnost ve stavebnictví.

Vývoj, prodej, poskytování software.

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Informační technologie.

Grafické návrhy, Webdesign, multimediální prezentace.

Digitální agentura, která pomáhá firmám získávat více zákazníků prostřednictvím internetu a chytrých aplikací. Specializujeme se na vývoj webových aplikací, online marketing a affiliate marketing.

Provádíme skládání, opravy a upgrade PC, čištění a zrychlení PC, instalace, odvirování, zálohy dat a rozvedení internetu. Instalujeme operační systém, ovladače a aplikace. Nabízíme instalace a konfigurace tiskáren či síťových prvků (routry, IP kamery). Učíme základní práci s počítačem.

Kompletní tvorba webových stránek včetně e-shopů, redakčního systému, SEO.

Telekomunikace. Telekomunikační služby. Poskytování telekomunikačních služeb prostřednictvím telekomunikační sítě FWA* (Fixed Wireless Access) v pásmu 26 a 28 GHz. Pronájem okruhů operátorům a poskytovatelům připojení k Internetu (ISP*). Prostřednictvím přístupové sítě STAR 21 Networks lze poskytovat zejména tyto telekomunikační a datové ...

Prodej a pronájem, výroba párty stanů. Párty stany.

Slevy a výhody pro mládež při cestách po celém světě: -doprava -kultura -ubytování -stravování -obchody -sport -služby -vzdělávání. Po dobu platnosti karty je zdarma poskytován informační servis o využitelných slevách a výhodách v ČR i po celé Evropě.

Pobočka. Výroba, prodej, maloobchod: - ekonomický a právní software. Služby: - zaškolení uživatelů - odborná školení ekonomického softwaru Pohoda.

Nabízím návrhy interiérů, nábytku, přípravu pro výrobu a spolupráci s osvědčenými realizačními firmami, poradenství pro výběr hotového nábytku a prvků použitých pro zařízení interiéru, výběr materiálů, barev a doplňků. Nabízím vlastní nábytkovou řadu s originálním designem a dřevořezbami-moderní provedení s retro prvky.