Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Individuální i párové poradenství, psychoterapie.

Internetové aplikace - mobilní aplikace pro PDA

Pronájem, instalace, nákup a poradenství audiovizuální techniky v podobě projektorů, velkoformátových obrazovek, zvukových soustav a osvětlení. Dále pronájem tabletů, kamer, fotoaparátů a především netradičních zařízení, jako jsou sety pro virtuální realitu Oculus Rift či Augmented reality.

Komplexní služby v oblasti digitálního marketingu. Tvorba webových stránek, online marketingové strategie, správa webových stránek, správa PPC kampaní a poradenství v oblasti e-commerce.

Nejaktuálnější termíny služeb po celé ČR na jednom místě Tento portál je místem, kde lidé najdou nejaktuálnější termíny služeb nejrůznějších oborů, v různých lokalitách. Vybírat si pak mohou přesně podle toho, co zrovna potřebují, v daném místě a čase, službu si jen rezervují a mohou ji využít, nemusí se objednávat dlouho dopředu. Firmy, které zde ...

Profesionální online překladatelská agentura. Přímá komunikace zákazníka a překladatele pomocí interního chatu. Nízké ceny, překladatelé soutěží o zakázku v aukčním systému. Garantujeme profesionální překladatele. Doživotní garance vrácení peněz, pokud v překladu objevíte závažnou chybu.

Poskytneme kvalitní outsorsing v oblasti účetnictví, mezd a daní. Zajistíme hladký průběh přechodu do naší péče. Důvěra, bezpečnost informací a dat a služby, které skutečně ve chvíli, když je potřebujete - to nás odděluje od jiných.

Každý den desítky dívek on-line na sex po webce. Přijď a užij si s nimi jedinečný livechat.

Stěhování: -stěhování po celé ČR + EVROPA -celní služby - deklarace -stěhování bytů, kanceláří, firem -stěhování archivů, knihoven a skladů -stěhování těžkých a rozměrných břemen -balení stěhovaných věcí a nábytku -demontáž a montáž nábytku -pronájem skladových prostor -kompletní stěhování na klíč -vyklízecí práce, likvidace ...

Erotické priváty z celé Prahy v uceleném pražském katalogu, ve kterém najdeš i stovky dívek z Prahy. Omrkni je, vyber si, Praha už na tebe čeká.

Chvíle relaxace a pohody najdeš při erotické masáži. Navštiv náš přehledný katalog s nabídkou erotických masáží z celé ČR (Praha, Brno, Olomouc a další). V katalogu jsou prezentovány desítky erotických masérek a ty si mezi nimi zajisté vybereš tu svou.

Ubytování, hotely pro zvířata provádí - venčení, hlídání a krmení psů a koček v době nemoci nebo nepřítomnosti majitele - dlouhodobý pobyt - zaopatření zvířat - poradenství ve výchově, ...

Personální audity Interní audit - outsourcing, co-sourcing Vnitřní kontrolní systémy - implementace, testování Řízení rizik Krizový management Speciální projekty - marketingový výzkum - srovnávací analýzy - projekty financované z fondů EU - Administrace VZ - Propojení výzkumných aktivit s komerční sférou .

Reklamní agentura: -komplexní servis, full servis -reklamní kampaně -výroba TV**, televizní, rozhlasové spoty -návrh, výroba: -letáky, plakáty -reklamní předměty -direct marketing -promotion akce -ochutnávky, prezentace -analýza, průzkum trhu -marketingové poradenství -grafické manuály -návrhy obalů.

Nabízím relaxační a biodynamické masáže proti stresu a únavě, pro odpočinek, uvolnění a regeneraci i terapie pro osobní růst a sebepoznání. Relaxační masáže: klasická masáž, čínská energetická masáž, havajská masáž lomi lomi, lávové kameny, medová masáž, Breussova masáž, reflexní terapie, Reiki. Biodynamické masáže: biorelease masáže pro ...

Společnost AH Consultservis Praha s.r.o.se zabývá správou nemovitostí, zpracováním účetnictví a daní.

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Kosmetické, vizážistické či stylistické poradenství.

Prodej, e-shop: -chovatelské potřeby.

Fotoateliér. Fotoslužby. Eshop. Specializovaná prodejna firmy FOMEI.

Výroba: - letáky, plakáty, brožury, kalendáře, vizitky. Tiskárna, tisk.

Odkoupíme vaši nemovitost. Za reálnou tržní cenu. Fér jednání. Peníze za odkoupenou nemovitost nebo spoluvlastnický podíl vyplácíme ihned po realizaci obchodu. Potřebujete v rámci insolvenčního řízení co nejlépe zpeněžit nemovitost? Chcete se zbavit nechtěného spoluvlastnického podílu? Kontaktujte nás.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem bytů, rodinných domů, pozemků a komerčních nemovitostí.

Vizážistické a kosmetické studio Kosmetický servis německou značkou Alcina: - masáž obličeje, krku, dekoltu - masáž očního okolí - salonní kůry - depilace teplým voskem - barvení řas a obočí - permanentní make-up. Vizážistický servis: - proměny-spolupráce s kadeřníkem a módním salonem - spolupráce s fotografem - líčení na módní ...