Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Ekonomické poradenství Organizační poradenství Realitní činnost

Salón Oxi. Služby: -masáže lávovými kameny -aromaterapie -rekondiční masáž -masáž nohou(reflexologie plošky nohy) -tádé svíčky -Dornova metoda -Breussova masáž -ošetření energií Reiki -Bambusová masáž -lymfatické masáže -baňkování -moxování -mobilizační technika.

Služby: -masáže point a anticelulitidové -skořicové zábaly.

Služby: -masáže klasické, regenerační -ozdravné metody -prodej kosmetiky.

Služby: -masáže klasiké a sportovní.

Prodáváme luxusní francouzské značkové svatební šaty Divina Sposa.Organizujeme svatební obřady, kompletní svatby na klíč i svatební koordinaci. V nabídce je prodej i půjčovna svatebních dekorací, krabičky na výslužky, dekorace svatební tabule. E-shop

Firma nabízí komplexní služby z oblasti reklamy. Portfolio služeb zahrnuje vše od strojního vyšívání, přes potisk předmětů a etiket až po služby DTP studia.

Fitness centrum: - posilovna - solárium - aerobic - indoor - cycling.

Organizační zajištění zadávání veřejných zakázek: - právní a poradenská podpora veřejných zakázek - elektronické nástroje eGORDION a TENDERMARKET - vzdělávání v oblasti veřejných zakázek - právní pomoc a konzultace.

Webové stránky, webdesign, počítačový servis, seo optimalizace, grafika.

Bezpečnostní služba: - ochrana osob a majetku - elektronické zabezpečení - docházkové přístupové systémy - kamerové systémy.

Truhlářské práce - nábytek na míru. - kuchyňské linky - vestavěné skříně - reklamní cedule - dřevorytectví - polystyrénové písmo - 3D reklama polysterénu. Gravírování. CNC frézování.

Specializujeme na samolepící etikety, jejich profesionální grafické zpracování a následnou distribuci k zákazníkovi.

Činnost: - marketingová agentura - marketing na klíč.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače (PC) - kancelářská technika - počítačové sítě - hardware, software. Služby: - připojení k síti internet - tvorba www stránek. Prodej, vývoj, výroba: - software. Poradenství, konzultace, školení. CAD systémy.

Vrobce informačních systémů a aplikací. Výroba: - právní informační systémy. Zpracování: - daňová přiznání, finanční analýzy, investičních záměrů, vedení obchodní agendy a CRM, firemní controling, podnikový systém, evidence prostředků.

Kosmetika Liberec - Alla Beauty & Relax - kosmetický salon v centru Liberce. Rekvalifikační kurzy kosmetička, veškeré kosmetické služby, líčení, vizážistika. Luxusní péče v nadstandartním prostředí.