Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Architektonický a projektový ateliér

Fotoateliér Venkovní reklama Polygrafietištěná reklama - tisková produkce Grafické studio

Služby: -masáže klasické, lávovými kameny, thajské, bylinnými měšci, čokoládové -přístrojová presoterapie.

Služby: -masáže klasické, rekondiční, baňkování, lymfodrenáže, lávové kameny. Masáže provádíme i u zákazníka doma.

Služby: -masáže do do domu klasické, rexlefní -masáže nohou -konzultace zdravotního stavu -alternativní medicína.

SALON NEFERTITI Služby: -Masáže medové, klasické, havajské, relaxační, sportovní, lávovými kameny. Speciální nabídka masáží: indické masáže hlavy, manuální lymfodrenáž, Dornova metoda, breusova masáž, anticelulitidová s ozónovým zábalem.

Servis a prodej kancelářské, výpočetní a telekomunikační techniky: -počítače, PC**, HW**, hardware -tiskárny -kopírky -spotřební materiál -příslušenství k PC myši, filtry, diskety, kabely -programové vybavení SW**, software. Přestavby počítačů.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Ostraha majetku a osob

Služby: Masáže -provádíme v příjemném prostředí salónu nebo i u vás doma -nabízíme masáže klasické, lávovými kameny, sportovní, jemné a mobilizační techniky, tenisový loket, zmrzlé rameno -možnost nákupu dárkových poukazů -prodej kosmetiky z Aloe Vera.

Služby: - správa spoluvlastnických domů a nemovitostí - zpracování, vedení účetnictví - daňové poradenství.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Poradenství - hardware - software. Gastronomické poradenství.

kadeřnické služby, kadeřník.

Poskytujeme: - široká škála telekomunikačních služeb s vysokou kvalitou a smluvně garantovanými parametry.