Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Technologie osvětlení - LED technologie, indukční výbojky. Snižování nákladů pro firmy - vývoj, výroba, import. Technologie pro bydlení. Měření, testování, regulace.

Informační technologie - IT: - připojení k internetu, správa sítě, serverů a pracovních stanic - informační systémy, vývoj softwarových produktů - webové prezentace, loga, flash animace, webová grafika - návrh a realizace sítí, analytické a poradenské služby - dodávky hardware a software dle požadavků a potřeb zákazníka.

Překlady, doučování, tlumočení: - ruština - ukrajinština

Realizace výstavních a veletržních expozic. Realizace výstavních expozic, vývoj a design nových systémů a konstrukcí. Služby: -nové prezentační a konstrukční systémy -návrhy, vývoj a design -výroba a montáž systémů -uplatnění nových konstrukčních technologií -konsultační a poradenská činnost.

Aplikační vývoj software (sw) na zakázku: - pro výrobu, přepravu, spedici a logistiku. Provozovatel unikátní burzy nákladů a přeprav - Cargopass pro dopravce a výrobní firmy. Veškeré informace z oblasti dopravy, přeprav a logistiky on-line a vždy aktuálně.

Realitní kancelář: -pronájem, prodej: -nemovitosti -nadstandartní administrativní prostorory -pozemky.

Komerční budova. Pronájem: -nebytové, kancelářské prostory.

Truhlářství Návrhy a realizace - kompletní interiéry Organizace výběrových řízení Rekonstrukce - byty

Realizace veletržních expozic..

Expertní, poradenská a projekční činnost v oblasti ochrany přírody a krajiny. Zpracování biologických hodnocení, plánů péče o ZCHÚ, posudků a studií v oblasti životního prostředí a dokumentací ÚSES, GIS

Zabýváme se vyřizováním dotací z programu Zelená úsporám a nabízíme prodej, instalaci a servis tepelných čerpadel značky Master Therm.

Lymfatické a regenerační masáže. Kosmetika. Manikúra. Wellness.

Poskytování po­radenských služeb v oblasti Informačních technologií a telekomunikací, a to zejména na bázi SAP.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Správa bytových domů a nemovitostí.

Půjčovna - čistící stroje Úklidové prácemytí - okna Čištění - čalounění Čištění - koberce

E-shop: - party brýle - sluneční brýle.

SEO optimalizace Výroba - www stránky - webdesign - internetové obchody

Hudební nakladatelství, vydavatelství. Hudební kapela (skupina). Produkce hudby (dechová hudba).

Služby inzertní. Reklamní činnost a marketing: -zpracování a výroba návrhu -šíření reklamy -průzkum trhu. Divize OrangeCube: Grafické a webdesignové studio. Výroba www stránek, portálů, e-shop, redakční systém. Webhosting. Reklama na internetu - SEO* - optimalizace pro vyhledávače, registrace do vyhledávačů, kontextová ...