Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Realitní a zprostředkovatelská kancelář zajišťuje výměny bytů, prodej, pronájem, správu komerčních i nekomerčních nemovitostí a úklidové práce. Realitní servis kompletní.

Nabízíme poskytnutí sídla společnosti, virtuální kanceláře, pronájmy kanceláře, prezentační místnosti.

Prodej - kancelářská technika Servis - kancelářská technika Internetový obchod - výpočetní technika - kancelářská technika Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Připojení k internetu

Kadeřnictví, holičství (dámské, pánské). Služby: - kadeřnické.

Investování do výstavby fotovoltaické elektrárny. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Inženýrské stavby, podzemní a inženýrské sítě, pozemní stavby, báňské a ekologické stavby.

Krytá tenisová hala: -tenisová hala na tel. 605 285 232 Ekologická likvidace vozidel: - výkup, odtah autovraků s dokladem o likvidaci zdarma! Servis pro nákladní a osobní automobily: -autoservis -mycí linka, -prodej, promazání a výměna olejů, -seřízení brzd, -geometrie a diagnostika, -pneuservis za internetové ceny, -seřízení ...

Transport, spedice, logistika, skladování, poradenství.

Realitní kancelář. Finanční služby.

Outsourcing IT Bezpečnost IT Virtualizace Audity a konzultace Zálohování VoIP telefon

Internet, připojení k internetu bez omezení. IP telefon.

Levný hosting. Správa serverů, outsourcing hostingových aktivit.

Sportovní a relaxační masáže, reflexní terapie.

Tvorba a správa www* prezentací. Hardware, software, správa sítí. Produkční a reklamní služby, pořádání koncertů, předprodej vstupenek. Grafické návrhy a DTP studio, internetové a multimediální prezentace.

Psí salon - stříhání - koupání - trimování - rozčesávání plstnaté srsti - odblešení - stříhání drápků

Zprostředkování pronájmu a prodeje nemovitostí jiných realitních kanceláří se zaměřením na rekreační objekty - chaty, chalupy.

Vývoj, výroba: -zařízení pro čištění odpadní vody, voda -technologie čištění průmyslových vod potravinářského průmyslu (jatka, masozávody, mlékárny, drůbežářské závody, pivovary atd.) -flotační jednotky (flotátory) -princip flotace (flokování) -rotační síta -kontinuální odlučování nerozpuštěných látek z odpadní vody -chemické ...

Projekční atelier a obchod. Centrum pro architekturu, interier a design. Služby: -stavební projekce -realizace interiérů. Prodej, montáž: -markýzy a žaluzie.