Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Správa nemovitostí Úklidové služby Inženýrská činnost Projekční činnost Údržba - venkovní plochy

Bezpečnostní služba, agentura. Bodyguarding–ochránce osob. Osobní ochrana: -zajištění osobní ochrany -doprovod klientova automobilu -doprovod služebním vozem -ochrana majetku. Detektivní a informační služby: -sledování, ověřování informací, nadstandardní služby. Asistenční služba: -doprovody členů rodiny-do školy, zaměstnání -servis při ...

Vývoj a výroba POS produktů z papíru, lepenek a plastů.

MK Studio design, spol. s r.o. vzniklo v roce 1990 jako architektonické a designérské studio s vlastní výrobní základnou. Zpočátku jsme pracovali především na zakázkách z oblasti: - veřejných interiérů - restaurací - kaváren - obchodů - v menší míře na soukromých interiérech.

Ekonomické poradenství. Právní poradenství. Průzkumy trhu a oborové studie. Vyhledávání obchodních partnerů. Právní a podnikové poradenství. Propagace akcí. Telemarketing. Zastupování a vedení obchodních společností. Pořádání setkání podnikatelů. Zastoupení zahraničních veřejných a soukromých institucí v ČR.

Služby: -správa nemovitostí -řízení vztahů s nájemci -udržování rozpočtu nákladů -rozpočtování administrace budovy a poplatků za služby -revize zařízení -administrace technické dokumentace -menší údržby a opravy -kontrola důležitých oprav a údržby -24h servisní služba -bezpečnostní služby -dálkové video monitorování společných ...

Foto-prodej-služby: -fotografické služby -pasové fotografie -prodej fotomateriálů -široká nabídka fotoaparátů, fotoalbumů, rámů.

Pronájem reklamních ploch po ČR a SR. Transport, Billboardy

Realitní kancelář, výkup prodej nemovitostí. Ubytování, pronájem.

Činností salonu ALLA je vytváření bohatého sortimentu modelů z pravých vlasů, prodej paruk a příčesků z umělých vlasů, prodlužování vlasů.

Prodej - pěstící a dekorativní kosmetika Kosmetika - barvení řas a obočí - úprava obočí - celkové ošetření pleti - mikromasáž očního okolí - líčení denní, večerní, byznys a svatební - depilaceprodej - pěstící a dekorativní kosmetika

-Zprostředkování obchodu a služeb Ostraha majetku a osob Služby soukromých detektivů

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Promotéři a hostesky - plošně ČR/SR Databáze téměř 5 000 lidí Koordinátor v každém větším městě Online monitoring příchodů a odchodů přes GPS Sofistikované motivační systémy.

Tvorba webových stránek, webdesign, SEO optimalizace a internetový marketing. Nabízím správu a tvorbu webových stránek či kompletní služby v oblasti hardwaru.

Kovošrot. Likvidace: - autovraky. Prodej: - paliva. - písky - drtě. Recyklace: - stavební sutě. Reklamní agentura. Stavebniny. Technické plyny.

Kovošrot, výkup, sběr: -výkup, zpracování kovového odpadu -likvidace autovraků, autovraky -kovový odpad, odpady, litina, barevné kovy. Prodej písků a drtí, písky, drť Prodej paliv, paliva: -uhlí, koks, brikety, palivové dřevo. Prodej: -hutní materiály -stavebniny, stavební materiál -cement, písek, vápno -zdící materiály -suché malty ...

Pronájem nebytových prostor. Pronájem skladových, výrobních, kancelářských, prodejních prostor a volných zpevněných ploch.

Realitní činnost: - nabízíme pozemky v průmyslové zóně.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava, stěhování Pravidelné trasy Česká republika - Německo - Nizozemí Finanční služby Realitní činnost - prodej a pronájem bytových i nebytových prostor Stavební činnost - výstavba na klíč, rekonstrukce.

Callcentrer, telemarketing, kancelářské služby.

Pskytovatel internetového připojení, služeb spojených s výpočetní technikou: -hosting domén-včetně registrace -tvorba speciálních aplikací -vývoj, provozování nových progresivních aplikací využívajících internet, výpočetní techniku -webkamery, IP telefony -správa výpočetní techniky u firem, včetně požadovaných ...

Velkoplošný digitální tisk: -tištěno SOLVENT HARD inkousty: -vysoká kvalita fotografií 360 - 720dpi (potisk běžných materiálů určených pro exterierovou reklamu-samolepicí folie bannerové plachty, síťoviny, látky, atd.) -polepy vozidel (plnobarevné fotografie) -vývěsní štíty -potištěná ochranná síťovina(lešení) -velkoplošná reklama na ...