Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Pronájem kancelářských prostor.

Zabýváme se kompletními službami v oboru hostessing a promotion.

100% diskrétní e-shop. Velký výběr kvalitních erotických výrobků za skvělé ceny. Diskrétní rychlé dodání zboží už do druhého dne. Silikonové realistické panny skladem v ČR.

Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Velkoobchod a maloobchod Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Zprostředkování obchodu a služeb Pronájem a půjčování věcí movitých Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Zprostředkování obchodu a služeb Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Služby: - procesní analýzy - jednoúčelové stroje a dopravníky - zaměření na celkovou úpravu pracoviště - ergonomické pracovní stoly - regálové a skladovací systémy. Práce: - projekce a konstrukce - svařování - obrábění - montáže.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany.

Hostinská činnost Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Poskytování software Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení. Obchodní živnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Zprostředkování obchodu a služeb Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Velkoobchod a maloobchod Zasilatelství a zastupování v celním řízení

Interiérový designér. Služby: - návrhy interiérů ve 3D, ve 2D - barevné řešení interiéru - redesign, restyling - návrhy atypického nábytku.

Vyklízení sklepy, půdy Deratizace - dezinfekce - dezinsekce.

Poradenství - bezpečnost práce, poradenství, požární ochrana, poradenství, ekologická činnost.

Úklidová služba. Strojní čištění mokrou cestou. Čištění: -koberce -čalouněný nábytek -sedací soupravy, židle, lavice. Čistíme extraktorem značky KARCHER.

Služby: -příprava projektu -řízení projektu -operační programy Projekty zpracováváme pro: -města, obce, firmy, podnikatele, školy, příspěvkové organizace.

Služby: -ostraha majetku a osob -pult centralizované ochrany -kamerové a zabezpečovací systémy.

Produkční a reklamní agentura.