Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Prodej - systém SYSKLASS automatizovaná tvorba konstrukčních dat, kusovníků, technologických postupů pro zakázkovou výrobu.

Virtuální prohlídky pro města, obce, hotely, restaurace, realitní kanceláře a stavební firmy.

Tvorba: - internetové stránky, www stránky - e - shop - webhosting - registrace domén - IT služby.

Průmyslová výroba: -obálky -hlavičkový papír. Potisk obálek. Tiskárna-výroba: -formuláře -grafika -papír do počítačů -samopropisovací papír -ofsetové práce do A2. Knihařské práce. DTP STUDIO.

Prodej: -hardware, software, kancelářská technika. Servis, opravy, oprava: -počítače a příslušenství -tiskárny, tiskárna i monitory Po dobu opravy zapůjčíme náhradní zařízení. V naší firmě dostanete pouze legální software. Kopírování, skenování, webdesign, grafika.

Prodej a poradenství v oblasti telekomunikačních služeb společnosti O2 Telefonica.

Vývoj a dodávka: -podnikové a informační systémy na zakázku.

Služby administrativní: - vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické osoby, živnostníky, právnické osoby, firmy - přiznání DPH Španělština, španělský jazyk: - tlumočnictví a překladatelská činnost.

Svatební salon, půjčovna šatů a doplňků.

Reklamní studio: -digitální barevný a černobílý tisk -vizitky, letáky, brožury -pozvánky, oznámení -potisk prac.oděvů, matur. trika, ztužky, AD -řezaná grafika -polepy automobilů, výloh apod. -potisk triček -potisk hrnků -puzzle -polep bezpečnostních fólií.

Zakázkový vývoj, analýza, programování: -software -ekonomický (účty, mzdy, sklady, fakturace, marketing, finanční řízení, organizer, time manager, analýzy, odbytové systémy) -počítačové sítě.

Služby v business developmentu, marketingu aj.

Oddělení: - oddělení zemědělské inspekce - odrůdové zkušebnictví (OOZ) - oddělení laboratorní (RLO) - oddělení majetkové správy.

Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský. Oddělení vinohradnictví: - tel.: 515 304 123. Oddělení registru vinic - tel. 515 304 111.

Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský. Pobočka Lednice.

Tiskárna. Digitální produkční tisk: - vhodný pro tisk malé série tiskovin - letáky, prospekty, katalogy, výroční zprávy, produktové listy, informační brožury, nejrůznější přání a pozvánky, kalendáře - nižší náklady a stejná kvalita jako u ofsetového tisku. Polygrafická výroba. Knihařství: - řezaní, falcování, bigování, ...

DISPEČINK NON-STOP: 603229333, 604250333 Pohřební služba, pohřebnictví, služby: - zajišťujeme převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí - zajištění komplexních služeb - velký výběr rakví - zajištění květinové výzdoby, úmrtního oznámení na počkání - zajištění rozptylu a vsypů - zprostředkování kamenických prací Prodej: - hrobové ...

Prodej: -sítotiskové a tamponové barvy -sítotiskové tkaniny -pomocné prostředky a chemikálie pro sítotisk -těrkové pásy a držáky -ruční sítotiskové stoly. Napínání sít na sítotiskové rámy. Výroba: -nekonečné tiskopisy včetně potisku.