Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Projekce, realizace, servis: -potrubní pošta.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - průmyslové haly. Správa nemovitostí. Právní a finanční poradenství v oblasti realit. Osobní přístup.

Prodej a servis výpočetní a zabezpečovací techniky. Správa a údržba PC sítí. Tvorba WWW stránek, web. Prodej: -komponenty -Čtečky karet, Grafické karty, Chladiče a ventilátory, Mediální přehrávače, Mechaniky, Paměti, PC skříně a zdroje, Pevné disky a rámečky, Procesory, Řadiče, Střižny, videaTV/FM tunery, Základní desky, ...

Silniční nákladní doprava Demolice a příprava staveniště Opravy a údržba motorových vozidel, kromě motocyklů Maloobchod s použitým zbožím v prodejnách Skladování a vedlejší činnosti v dopravě

Sportcentrum. Víceúčelová sportovní hala: -tenis -badminton -volejbal -basketbal -florbal -sálová kopaná -házená. Bowling. Kuželna. Stolní tenis. Sauna. Masáže. Vana. Solárium. Skotský střik. Posilovna (fitness). Squash. Kulečník.

- poradenství v mezinárodní dopravě a mezinárodním obchodu - celní služby

Přípravné stavební práce. Zemní práce: -traktorová rypadla kolová rypadla do 14 tun pásové rypadlo JCB 130 Menzi muck A51 čelní nakladač Demoliční práce, demolice. Jeřábnické práce. Přeprava: - materiálu sklápěcími vozy - podvalníkem do 30 tun Letní údržba: - sečení trávy, mulčování. Zimní údržba: - traktorové ...

Služby v oblasti personálního a organizačního rozvoje. Poradenství, semináře, školení, kurzy: -rozvoj podniku -rozvoj managementu -rozvoj týmů -rozvoj služeb -řízení lidských zdrojů -učící se organizace -coaching. Firma je partnerem United Change Comapanies.

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje a pronájmů nemovitostí a pozemků. - zprostředkování prodeje a pronájmů nebytových prostor. veškerý právní servis spojený s realitní transakcí včetně advokátní úschovy.

Realitní činnost - byty - rodinné domy - rekreační objekty - pozemky Realitní činnost - komerční objekty.

Poradenská činnost v oblasti tvorby a ochrany životního prostředí.

Naše služby: - architektonická a inženýrská činnost.

Zajištění služeb osobní asistentky a concierge servisu.

TES Praha je dynamicky se rozvíjející profesionální firma, která působí v oblastech managementu.

Realizace veřejných sbírek. Charitativní projekty. Pomoc při získávání finančních prostředků pro neziskové organizace. Monitorování práce nestátních neziskových organizací.

Naše služby: - architektonická, projekční činnost - pronájem bytových a nebytových prostor.

Pobočka. Import, export, velkoobchod, prodej, dovoz: - ovoce a zelenina. Logistika.

Správa nemovitostí na základě smlouvy. Realitní služby.

Služby: -čištění a revize nádrží od ropných a jiných produktů -čištění a revize všech druhů jímek (fekální, lapoly, septiky) -těsnostní zkoušky nádrží a jímek včetně rozvodů -likvidace nebezpečných odpadů -měření tloušťky stěn ultrazvukem -vizuální kontrola povrchů -opravy ropných rozvodů a armatur - opravy, popřípadě instalace ...

Reklamní agentura. Mediální agentura. Kompletní služby mediální agentury v oblasti přípravy a realizace mediálních kampaní.