Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
BAROQUE PARTNERS s.r.o. je knižní vydavatelství specializované na naučnou literaturu v oblasti motivace, osobního rozvoje, podnikání a financí.

Služby: - počítačové sítě, webové aplikace, telekomunikace, lektorská a poradenská činnost - geodézie, ocenění nemovitostí - vozíky za kolo.

Tvorba www stránek a projektů, webdesign, tvorba e-shopů, SEO, On-line marketing, PPC a programování na míru.

Firma sa specializuje na dovoz a prodej nábytku a bytových doplňků nejvyšší kvality od renomovaných italských výrobců. Zároveň provádíme návrh a realizaci interierů na klíč. Bytový architekt přímo na prodejně. Nabízíce nábytek do všech prostor každého interiéru: - do obývacích pokojů - do ložnic - jídelen - dětských pokojů - ...

Naše služby: - realitní činnost - správa a údržba nemovitostí - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - pronájem a půjčování věcí movitých.

Služby: - modelace nehtů - manikúra, P-Shine, zdobení nehtů.

Nabízíme: - servis - generální opravy - přestavby. Prodej nákladních vozidel. Autodoprava. Práce: - zemní a výkopové práce - demolice. Pronájem: - reklamní plochy na závodním automobilu.

Vydavatelství: -reklamní inzertní noviny REKLAMA: -náklad 440400 ks -rozděleno do 17 regionů Služby: -tisk-vizitky, letáky, katalogy, plakáty -zhotovení fotografie digitálním fotoaparátem i uložení na CD-ROM.

Kompletní nabídka realitních služeb v rámci celé ČR. Zprostředkujeme prodej Vaší nemovitosti, zajistíme kvalitní právní a finanční servis. Vykupujeme nemovitosti, bezúročně vyplácíme dluhy a exekuce. Prodávajícím poskytujeme finanční zálohy předem.

Konstrukční kancelář: -automobilový průmysl -letecký průmysl Služby: -CAD desing -technická dokumentace -přvod výkresů 2D**do 3D**

Pobočka Hranice. Konstrukční činnost, výkresová dokumentace, návrhy, design. Inřenýrské služby. Výrobní dokumentace. Sídlo: - Novákova 1328/III, Mladá Boleslav 29301.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava. Expresní přeprava zásilek. Sběrná služba. Zásilková služba. Nadrozměrné přepravy. Cross - docking. Skladování. Logistické služby. Průmyslová řešení.

Průmyslové stavby. - demolice - zemní práce - autojeřáby - těžká a nadměrná přeprava - přeprava sypkých materiálů - recyklace stavebních sutí - opravy silničních vozidel a pracovních strojů

Provozování: -portál pro studenty: -informace o doučování a brigádách -zajímavosti pro studenty Zlínského kraje -možnost reklamy na portále nebo studentských akcích. Pořádání: -akce pro studenty.

Komplexní služby v oblasti internetu - poradenská činnost Webové aplikace Poskytování - webhosting

Fotografické služby: -Fotoateliér - děti - svatby - fotobooky - modelové a modelky - akty - krajina - reklamní fotografie.

Služby a poradenství v oblastech projektového managementu a procesních optimalizací Realizace - internetové projekty Poskytování - služby a poradenství v oblasti IT

Služby v oblasti realit, realitní kancelář.

JVK Software Vývoj komplexního informačního systému Rifis: - pro podvojné účetnictví - pro výrobní a obchodní organizace - pro leasingové společnosti - dodávka informačních technologií.

Průvodcovské služby Překlady a tlumočení - specializace na japonštinu Tlumočení obchodních jednání a meetingů, prezentací a přednášek, telefonních a televizních konferencí.

Relax Bellenos - klasická masáž, havajská masáž, lávové kameny, čokoládová masáž, medová masáž, jemné mobilizace, reflexologie plosky nohy, baňkování, přístrojová lymfatická masáž, masáž dolních a horních končetin. Sauna.