Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Poskytujeme komplexní služby v oblasti informačních technologií. Zabýváme se tvorbou statických i dynamických webových prezentací včetně grafických prací. Zajišťujeme optimalizaci stránek pro vyhledávače i jejich správu. Prodáváme výpočetní techniku.

Provádění zemních prací se zaměřením na demolice. Služby: - kontejnerové - přistavení, odvoz - likvidaci odpadu - zemní práce - bagry, nakladače, .. - dopravu materiálu - auto s rukou - drcení odpadu, suti - reciklace

Polygrafická činnost, tisk obalů a etiket.Tiskárna.

Realitní kancelář: -poskytování úvěrů a půjček -odkup pohledávek, poskytování záruk za bankovní úvěry -činnost podnikatelských, finančních a ekonomických poradců -pořádání odborných kurzů a školení -reklamní činnost a marketing -vydavatelská a nakladatelská činnost -zprostředkování obchodu a služeb.

Klasické i relaxační masáže s použitím lávových kamenů. -aroma masáže - manuální lymfodrenáže -čokoládové masáže s použitím lávových kamenů - čínská masáž TUINA -havajská masáž s lávovými kameny -prodej zahřívacích papučí a polštářků -zábaly na dolní končetiny - zábaly na ruce s použitím termorukavic - medová masáž - rašelinové zábaly - ...

Zpracování - architektonické a urbanistické studie

Ordinace krajského chirurga se salónem pro psy i kočky. Prodej potřeb pro chovatele.

Soudní, technický a obchodní překladatel a tlumočník ( kulaté razítko ). Intenzivní individuální a skupinové vyučování: - angličtina - němčina - francouzština

Reklamní agentura. Služby: - řezaná a tištěná reklama - přímý digitální tisk, potisk různého druhu textilu Výroba: - samolepek, 3D samolepky - logoprinty - řezaná reklama - reklamní tabule a štítky - bannery - grafika ze samolepících folií - nápisy, tabulky, orientační systémy budov a areálů - reklamní USB disky a klíčenky.

Webdesign. Tvorba webových stránek. Programování. E-shopy. Redakční systémy. Kompletní servis a aktualizace. SEO Optimalizace. Zajištění domény a webhostingu. Práce s grafikou. Tvůrčí a produktová fotografie.

Internet, Hardware, Software, WEB publikace Připojení k Internetu od 220Kč za měsíc s DPH bez omezení. Telefonování přes Internet-VoIP Poradenství a prodej výpočetní techniky. Správa počítačových sítí.WEB publikace, programování, Wifi, IP.

Služby: - servis při administraci veřejných zakázek pro veřejné a soukromé zadavatele - ekonomické, organizační, technické, dotační poradenství v oblasti dotačních titulů projektů podporovaných z fondů EU.

Obchodně - administrativní centrum. Pronájem: - kancelářské prostory, kanceláře - skladové prostory, sklady. Revitalizace areálu bývalého pivovaru za účelem obnovení provozu pivovaru v Českém Brodu.

Vývoj - redakční systémy pro weby, e - shopyinternetové obchody - webové stránky Webhosting Zpracování - data

Bezpečností agentura Leoš Najman, SBA-Expert byla založena v květnu 1998 a neprodleně po získání potřebných osvědčení začala vykonávat své podnikatelské aktivity v oblasti komerční bezpečnosti. V průběhu roku 2003 byla založena bezpečnostní agentura SBA-Expert, a.s., na kterou byly postupně převedeny veškeré podnikatelské aktivity bezpečnostní ...

Pobočka. Bezpečnostní agentura. -fyzická ostraha objektů. -detektivní služby. -přeprava hotovosti. -recepční služby. -facility služby. Umělecká agentura: -pořádání koncertů.

Pronájem kanceláří, nebytových prostor.

Reklamní činnost a marketingové služby. - kompletní reklamní servis - realizace reklamních kampaní - marketingový průzkum.

Znalecká a realitní kancelář - poradenství nákup a prodej nemovitostí

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky Realitní činnost - nebytové prostory