Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby: - elektromontáže - bytové a průmyslové instalace - počítačové sítě - hromosvody - kabelové přípojky - veřejné osvětlení - revize Zemní a výkopové práce. Odvoz odpadu: - sutě, sutí - hlína - listí, větve Skládka.

Výroba, šití, prodej: - pracovní oděvy. - čalouněné sedací soupravy. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Nabízí: - demontáže technologických zařízení a výkup materiálu z těchto zařízení - výkup vyšrotovaných aut, vagónů atd. - výkup železného i neželezného kovového odpadu - odvoz většího množství zajistí možnost přistavení kontejneru - výkup od podniků, zemědělských družstev i od fyzických osob - výhodné výkupní ceny - prodej ...

Velkoobchod, maloobchod: - výpočetní technika - kancelářská technika - kabeláž - elektronické zabezpečovací systémy - elektronické požární systémy - kamerové systémy. .

Digitální tiskárna Praha Eshop s produkty POS pro podporu prodeje Obchod se zbožím pro reklamu a tisk Digitální tisk Praha Tiskové služby Praha Malonákladový tisk Velkoformátový tisk Řezaná grafika Polygrafické služby Praha Forex, kapa, dibond, kašírování, přímý potisk, laminace. Vrtání, frézování. Tiskneme - tisk: - tisk CLV - ...

Jazyková škola nabízí individuální i skupinové jazykové kurzy pro veřejnost i pro firmy – výuka angličtiny, němčiny, ruštiny, španělštiny a dalších jazyků. Zajišťuje překlady a korektury ve více než 50 jazycích – expresní, soudní či specializované překlady. Poskytuje komplexní tlumočnické služby.

Nabízíme architektonická a projekční řešení staveb, projekty rodinných domů, projekty nízkoenergetických a pasivních domů, projektovou dokumentaci pozemních staveb, stavební dozor, rozpočty staveb. Dále zajišťujeme stavební poradenství při koupi nemovitosti, hodnocení kvality staveb, fotorealistické vizualizace stavebních objektů, stavební design.

Poskytované služby: - tvorba webových stránek - redakční systém - firemní identita - tiskové služby - konference Tvorba webových stránek: - profesionální grafika, poutavé zpracování - kvalitní optimalizace pro vyhledávače - snadná obsluha prezentace - možnost aktualizací 24/7 - cenová dostupnost.

Fotografické, kresličské a překladatelské práce Všechny tiskové produkty Reklamní produkty Webové stránky, bannery, e-obchod a CD presentace

Chceš vyhrát je nejúspěšnější SMS soutěž v ČR, která Vám přináší příležitost vyhrát věci, které si nemůžete dovolit koupit. V této skvělé hře může vyhrát opravdu každý, stačí poslat jednu sms a hned se dozvíte zda jste vyhráli a kolik sms ještě do výhry zbývá.

Prodej - Prodej odborné literatury - Webové prezentace - Počítačová grafika - Sazba a zlom knih, časopisů, letáků...

Skládku odpadů v katastru obce Uhy. Likvidace, zpracování: - komunálních a průmyslových odpadů.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.