Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Studio krásy Violet nabízí: -kadeřnictví, kosmetiku, masáže -nehtová modeláž -manikúra, pedikúra -relaxační vana, whirpool -permanentní make-up mikrojehličkováním.

Návrhy, tvorba: - internetové prezentace, webové stránky - redakční systémy - katalogy na míru - e-shopy. Služby: - optimalizace pro vyhledávače SEO. - propagace na internetu. Grafické návrhy, realizace, výroba: - tiskoviny ve velkých objemech - letáky - plachty - katalogy - jídelníčky - logotypy - reklamní značky.

Pronájem: - nemovitosti: - byty - nebytové prostory. Zasilatelství a zastupování v celním řízení.

Veškeré stavební práce. Realizace, výstavba. - pozemní a inženýrské stavby. Pronájem: - vlastní nemovitosti.

Inženýrská činnost ve výstavbě. Projektová činnost ve výstavbě. Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, odstraňování staveb.

Zprostředkování obchodu. Bazar. Zastavárenská činnost, maloobchod s použitým zbožím.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti NDT = nedestruktivní testování, které zahrnují všechny standardní metody zkoušení: PT, MT, UT, ET, RT, VT, LT.

Nabízíme: - speciální zeštíhlující programy - kosmetické služby - kyslíkovou mezoterapii - masáže - pedikúru. .

Podnikatelské, organizační poradenství. Ekonomické, finanční poradenství. Technické poradenství v oblasti strojírenství.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde ...

Kancelář ověřování nákladu tisku. Služby: - ověřování nákladu tisku.

Letecká přeprava Celní služby Námořní přeprava - přeprava nebezpečného zboží / DGR - konsolidované zásilky - zásilky vysoké hodnoty - nevyplacené zásilky - zkazitelné zboží - přeprava živých zvířat - přeprava osobních věcí.

Logistické služby. Skladování. Velkoobchod, prodej: - sortiment papírenského zboží pro kanceláře, obchody, školy i domovy. Výkup a prodej papíru. Zpracování remitendy.

Corporate identity Tisk Grafika - grafické návrhy tiskovin Webdesign, tvorba - weby.

Komplexní zajištění služeb od A až do Z (na klíč) nebo jakákoliv dílčí služba. Poradenství a organizace: - kongresy - semináře, prezentace - firemní akce - školení (kursy), firemní večírky - incentivní turistika (motivační programy).

Grafické práce Výroba - www stránky, webdesign.