Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pražská realitní kancelář. Zprostředkování prodeje a pronájmu veškerých nemovitostí v Praze a jejím okolí. Realitní kancelář, reality, nemovitosti, byty.

Podpora, servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky, elektroniky.

Rodinná firma Alama s.r.o. byla založena v roce 2004. Převažující ekonomickou činností je provádění: - drobných staveb - stavebních úprav a rekonstrukcí bytových jednotek - elektromontážních prací - revizí a oprav elektroinstalací. Dále je to správa a údržba nemovitostí. Další z významných činností je: - zajišťování technických ...

DB Agency Studio je fotografický ateliér, který se zabývá fotografováním dětí, rodin, jednotlivců, svateb, akcí i produktů

Jazyková škola nabízí individuální i skupinové jazykové kurzy pro veřejnost i pro firmy – výuka angličtiny, němčiny, ruštiny, španělštiny a dalších jazyků. Zajišťuje překlady a korektury ve více než 50 jazycích – expresní, soudní či specializované překlady. Poskytuje komplexní tlumočnické služby.

Personální agentura. - vyhledání a výběr pracovníků - personální poradenství

Prodej - pracovní oděvy Ukládání odpadů vyjma nebezpečných Odpady

Ofsetový tisk: - prospekty - letáky - katalogy - časopisy - obaly na CD - pozvánky - skládačky - pohlednice - účetní doklady - desky - samolepky. Digitální tisk: - malonákladové tisky - velkoplošné tisky .

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem průmyslového areálu Theodor: - haly s portálovými jeřáby - kanceláře, kancelářské prostory. Služby. - ostraha areálu. Developerská společnost. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Revitalizace, modernizace, rekonstrukce: - budovy průmyslového areálu.

Provádíme jazykové překlady a tlumočení ve všech jazycích včetně soudního ověření.

Obchodní činnost, reprografické práce.

Řešení SMS komunikace pro firmy. Realizace systémů pro komunikaci se zákazníky, mobilní SMS platby a Premium SMS systémy.

Stavební firma. Zednické práce. Rekonstrukce: - byty, rodinné domy - fasády, zateplování - obklady či dlažby. Dokončovací stavební práce.

Salon Svetlana Poskytuji masérské, rekondiční a regenerační služby. Provádím mokrou pedikúru a manikúru, modeláž nehtů UV gelem, P-shine, zábaly rukou i nohou, lakování klasické i permanentní. Nabízím výběr barevných gelů, ozdob, samolepek i ručních maleb.

Výroba: - vyřezávaná, řezaná reklama.

Grafické studio. Full servis v reklamě. Grafické návrhy: - corporation identity - firemní tiskoviny, loga, logotypy - vizitky, formuláře, letáky, katalogy, etikety, manuály, kalendáře - bilboardy, bannery, světelné cedule, plachty - webdesign - tvorba webových stránek - správa webu, webhosting. Polepy, celopolepy vozidel. Tónování ...

Grafické studio. Full servis v reklamě. Grafické návrhy: - corporation identity - firemní tiskoviny, loga, logotypy - vizitky, formuláře, letáky, katalogy, etikety, manuály, kalendáře - bilboardy, bannery, světelné cedule, plachty - webdesign - tvorba webových stránek - správa webu, webhosting. Polepy, celopolepy vozidel. Potisk ...

Kadeřnictví, holičství. Služby: - kreativní stříhání - barvení i melírování vlasů - klasické i společenské účesy - ošetření vlasů vlasovou kosmetikou - úpravy vousů. Vlasové poradenství.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování - nabídky práce, pracovní místa v oboru obráběčství, zednictví pro nezaměstanané.

Technické služby: -správa městského hřbitova -autodoprava -odvoz fekálií -zemní práce -pronájem, půjčování -vysokozdvižná plošina -veřejné osvětlení -posypová služba a obalovny.

Reklama. Výroba: -reklamní grafiky -firemní štíty, značky -reklamní nápisy do výloh -reklama na auta.

Výkup, zpracování: - kovových odpadů - šrotových elektromotorů.