Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - nemovitosti - byty, rodinné domy, stavební pozemky, chaty, chalupy. Zprostředkování - financování, hypotéky. Správa, údržba nemovitostí.

Personální agentura. Pracovní agentura. Zprostředkování. - nabídky práce, pracovní místa pro nezaměstnané. - vyhledávání zaměstnanců pro firmy.

Realitní činnost. Správa, údržba nemovitostí..

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, ...

Realitní kancelář. Inženýrská činnost v oblasti investiční výstavby. Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu. Projektová činnost ve výstavbě.

Vlastní eshop rychle a levně, www stránky, web aplikace na míru, vše vytvoříme

Kosmetika, kosmetické studio.

Výroba a design: - webové stránky, e-shopy - firemní návrhy - loga, potisky, produktové fotografie - airbrushe - reklamní předměty. - velkoplošný tisk

Telekomunikace: - výstavba GSM sítí - mikrovlné spoje - údržba sítí. Slaboproud: - telefonní systémy - kamerové systémy - audiovizuální systémy - bezpečnostní systémy - protipožární systémy.

Zdravotnictví: - psychiatrická ordinace - odborný lékař v oboru psychiatrie.

Služby: - poskytování finančních prostředků a komplexní řešení dluhů, exekucí, omezenými vlastnickými právy k nemovitostem. Reality: - prodej, pronájem, výkup, výměna nemovitostí.

Zámečnictví, nástrojářství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Ubytovací ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem nemovitostí: - byty - rodinné domy - stavební pozemky - rekreační objekty - kancelářské prostory.

Služby v oblasti správy nemovitostí.

Správa pohřebiště, hřbitova. Nabízíme kompletní pohřební a hřbitovní služby.

Daňový poradce, vedení účetnictví. Účetní, účetnické práce. Daňové poradenství, daně.

Realitní správa, činnost, firma, správa nemovitostí. -komplexní služby v oblasti správa a údržba nemovitostí -služby poskytuje všem právnickým a fyzickým osobám -SVJ (Společenství vlastníků jednotek) od samotného založení společenství, přes zajištěni registraci v OR založení a vedení účetnictví tak samotnou správu. Realitní činnosti, ...

Vydavatelství - časopisy a noviny cestování, dům, byt a zahrada, ekonomie, rodina a děti, sport, zdraví. Knihy historie, hobby, ekologie, dětské, kuchařky - katalogy.