Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Provádíme revize nádrží, jímek a jejich likvidace. Tlakové čištění kanalizačních vpustí.

Natáčíme záznamy přednášek, konferencí, školení i seminářů. Zařídíme pro vás záznam firemní akce, reklamní prezentace, rozhovoru či prezentace osobností a záznamy festivalů, divadelních představení a jiných akcí. Zpracované video můžeme publikovat na našem webu pro účastníky vašich akcí, přístup k videu může být zdarma nebo ho můžeme zpoplatnit.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí včetně vedení evidence vlastníků, nájemníků i podnájemníků bytových či nebytových prostor.

Balírna. Služby: - kompletace a balení výrobků ve sterilním prostředí.

Zprostředkování služeb a obchodu. Ubytovací služby. Testování, měření a analýzy. Realitní činnost.

Úklidy budov, kanceláří i bytů. Realizace, výstavba: - obytné domy - průmyslové objekty. Rekonstrukce, přestavby. Stavební práce.

"VÍC NEŽ KADEŘNICTVÍ" Služby: -kadeřnické služby (kadeřnictví) včetně prodlužování a zahušťování vlasů -permanentní řasy -modeláž nehtů -lepení šperků na zuby.

Balící činnost, služby: - balení sypkých i tekutých hmot a kusového zboží do sáčků, lahviček, dóz a krabiček. Technické poradenství v oblasti obalů a obalové techniky. Potisk folií flexotiskem a následné zpracování.

Pronájem: - sportovní hala. Prodej a distribuce: - sportovních výživových doplňků, výživové doplňky.

Naše firma se úzce specializuje výhradně na realizace lasershow. Připravíme Vám oslnivou, strhující a nezapomenutelnou laser show šitou na míru přesně dle Vašeho požadavku! Ať už jste firma z jakéhokoli oboru, organizátor festivalu, taneční party nebo městských slavností, vždy najdeme společné řešení. Pronájem laser systémů a jejich ...

Realitní kancelář: - prodej bytů, domů, pozemků - pronájem nemovitostí.

Služby: - podnikatelské, finanční a ekonomické poradenství - insolvenční správa, řízení: -správa podniků - předběžná správa - zastupování ve věřitelských výborech - zpracování insolvenčních návrhů - zpracování návrhů na oddlužení - sepisování přihlášek věřitelů.

Výkup kovového odpadu: -barevné kovy -písek.

Prádelna, čistírna: - praní, mandlování, žehlení, čistění, impregnace - chemické čištění, praní, žehlení a mandlování rovného prádla pro jednotlivce, restaurace i penziony. - čistění a barvení kožených oděvů a motorkářských kombinéz - čištění kůže, kožešiny, záclony, závěsy, peřiny, potahy - čistíme do 3 dnů expres čištění bez příplatku.

Budování konkurenčních výhod firem v oblasti reklamy a podpory prodeje produktů i služeb.

Správa nemovitostí na základě honoráře nebo smlouvy.

Sdružení PRO ekologickou výchovu a ochranu přírody.

Výroba a prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - sportovní poháry - medaile - trofeje - sošky - talíře - plakety - vlaječky - diplomy - jiná sportovní ocenění - reklamní předměty. Pohár označíme štítkem s textem dle Vašeho přání. Ubytování. Penzion s celoročním ubytováním: - 2x čtyřlůžkový pokoj - 1x dvoulůžkový ...

Prodej: - sportovní poháry - trofeje - medaile. Nabízíme zhotovení vlajek: - vlajky státní, firemní, obecní nebo klubové.