Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - úklid. Maloobchod, prodej, servis, oprava: - úklidová a čistící technika.

Reklamní agentura: - billboardy - reklama na mostech - velkoplošný tisk - firemní štíty - světelná reklama - trojrozměrná reklama - informační a naváděcí systémy firem - reklamní předměty - signmaking.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově- obrazových záznamů

Práce, služby: -Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály.

Služby: -grafické práce -výpočetní technika -webdesign -správce sítě.

Služby: -čištění kanalizace -čištění odpadů,WC**,umyvadel -čištění kanalizace elektromechanicky a tlakovými vozy -revize televizní kamerou -čištění dešťových vpustí -čištění tukových jímek. Půjčovna: -pronájem a servis mobilních WC** a umýváren.

Pobočka. Služby: - čištění kanalizace - revize kanalizace TV kamerou - bezvýkopové technologie opravy kanalizace - opravy kanalizace - pronájem mobilních WC - NON-STOP servis.

Provádíme čištění kanalizace, potrubí, jímek, lapol, opravy kanalizace pomocí bezvýkopové technologie i klasickým výkopem. Dále revize kanalizace TV kamerou, zjišťování směru sondou. Pronájem a servis mobilních WC, umývárny, sanitární technika.

Svatební salon. Velkoobchod svatebních šatů Půjcovna, půjčování: - značkové svatební šaty, lodičky - snubní prsteny - svatební oznámení, ozdoby, bižuterie - šaty pro družičky, mládence, ženichy.

Reklamní agentura: - marketingová komunikace - on-line marketing - grafický design - internet-marketing a webdesign - tvorba image-filmů a natáčení videa. Organizujeme a produkujeme společenské a firemní akce. Zajišťujeme modelky a hostesky. Zaměřujeme se také na firemní vzdělávání - vzdělávací kurzy, tréninky, teambuildingy aj. ...

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat.

Překladatelská agentura. Komplexní jazykové služby: - prosté překlady - ověřené překlady - tlumočení - kurzy cizích jazyků - jazykové korektury - tvorba jazykových mutací webových stránek.

Kompletní reklamní servis. Grafické návrhy, příprava pro tisk (DTP). Návrh a výroba barevných vizitek. Videozáznamy, střih a zpracování videa na PC.

Prodej - svíčky - krabice na zákusky - přání k narozeninám a výročí - psací a kancelářské potřeby - alkohol - bonboniéry - tabák - cigarety - vodní dýmky - zábavná pyrotechnika. Kopírování černobíle A4 Tisk černobíle A4.

Soukromá školka, hlídání dětí, anglická třída, česká třída, Montessoriho třída aj.

Poradenství, školení - v oblasti ekologie odpady, chemické látky, vodní hospodářství Poradenství, školení - nakládání s obaly - vodní hospodářství.

Angličtina - překlady. Španělština - překlady.

Přední dodavatel informačních systémů v ČR a SR. Vývoj, implementace a servis software v oblasti řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky: mzdy, personalistika, docházka, vzdělávání, systemizace, zaměstnanecké výhody, výběrová řízení, pracovní cesty, účetnictví, fakturace, sklady, majetky aj. Aplikace jsou vždy v souladu s platnou ...

Prodej: -software pro oblast řízení lidských zdrojů,ekonomiky a logistiky -personální informační systémy.