Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej knih, poradenství: -zdravá výživa.

Kadeřnictví, kadeřnické služby. Holičství.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod

Tvorba webových stránek, administrace, správa a web hosting za nízké ceny. Webové stránky, microsites, e-shop levně, aplikace, šablony, programování, SEO optimalizace pro vyhledávače, copywriting, tvorba obsahu a grafiky webové stránky levně.

Svatební salon. Svatební a společenské líčení - vizážistika Prodej a půjčovna - svatební šaty - společenské šaty - svatební doplňky.

Holičství, kadeřnictví -Velkoobchod a maloobchod

Služby: - administrativní správa - organizační služby.

Masáže klasické a reflexní

Bezplatná publikace tiskových zpráv, PR článků, SEO optimalizovaných textů. Příjemné čtení k ranní kávě i kdykoliv během dne, novinky, zajímavosti, kulturní dění, vztahy, láska, sex, politika.

Výroba, prodej: - razítek (klasické provedení na pevném držadle, na samonamáčecích strojcích TRODAT, SHINY) - razítka samonamáčecí, dřevěná, kovová, datumovky, číslovačky - do 24 hodin, expresně do hodiny. Opravy: - razítkové strojky.

Uklidová firma -úklid domácností -úklid firem

Kosmetické služby - permanentní prodlužování řas - trvalé depilace - liposukce - ultrazvuk - kolagenové, liftingové a čokoládové ošetření pleti - mezoterapie - chemické peelingy - trvalé na řasy - ošetření biostimulačním laserem Manikúra - modeláž nehtů Masáže

Nehtové studio - manikúra - nehtová modeláž gelem - zdobení - japonská manikúra - lakování - shine - parafínové zábaly

Realitní makléř. Realitní služby. Zprostředkování - pronájem, prodej: - byty - rodinné domy - pozemky - nebytové prostory.

Fotografování - svatby - ateliérové foto - akty - děti, těhotenské foto

Nechte se hýčkat a dopřejte si relax v A studiu ve Zlíně. Služby: - klasické, relaxační, aroma masáže - medová masáž - baňkování - reflexní masáž plosek nohou - thajská olejová masáž - lymfatická masáž obličeje a dekoltu.

Maloobchod - bižuterie Úklidové práce Obchodní činnost Bourací práce Zemní a výkopové práce Pokládka - dlažby Zednické práce Maloobchod - oblečení Zahradnické práce

-Ubytovací služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Kosmetika - kryolipolýza - lymfodrenáže - depilace Nehtová péče Kosmetické masáže

Pronájem - plošiny Servis - reklamy Světelný servis - LED diody