Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Maloobchod, kamenná prodejna, eshop: -počítače, počítačové sestavy, PC -notebooky -stolní počítače -repasované počítače, bazar -výpočetní technika.

Poradenství a konzultace: - SEO a internetový marketing.

Ekonomicko - manažerské poradenství, personální poradenství a zprostředkování.

Najít práci je snazší, než se zdá! Jak to? Stačí jen najít své silné stránky, své talenty a ty potom uplatnit v té správné práci. Nevíte jak na to? Pomůžeme vám. I vy můžete mít bezva práci za pár týdnů!

Komplexní hygiena objektů: - úklid, údržba - prodej úklidových prostředků a techniky - prodej mulčovací kůry a posypové soli - osobní a nákladní autodoprava - stěhovací služby - malířské práce - ostraha objektů - péče o zeleň - zimní údržba-odhrnování sněhu - pravidelné denní úklidy objektů - úklidy po stavebních a malířských ...

Stavební projekce, elektro projekce. Dodávka staveb, stavební práce: - rekonstrukce, modernizace. Vývoj strojů a zařízení. Reprografické práce: - kopírování - skenování - tisk.

Jsme realitní a reklamní společnost, nabízíme komplexní služby v oblasti reklamy, realit a obchodu. Obchodním partnerům společnosti Prima reklama pomáháme strategicky budovat jejich podnikání a poskytujeme kompletní servis spojený se zahájením jejich podnikání. Naší silnou stránkou je náš přístup jak k zákazníkovi, tak ke každému obchodnímu ...

Developerská činnost. Developerské služby. Bydlení v přírodě v obci Líčkov, nedaleko města Žatec a okresního města Louny. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - stavební pozemky pro stavbu rodinného domu, inženýrské sítě jsou rozvedeny. Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy.

Průmyslový a logistický areál Jitex. Pronájem ploch v průmyslovém a logistickém areálu JITEX Písek: - výrobní a logistické prostory v rozsahu stovek až tisíců m2 vhodné pro různé druhy podnikání. - kanceláře, kancelářské prostory v rozsahu 2000 m2. Ubytovna. Ubytovací kapacity 200 lůžek.

Servis výpočetní techniky Modernizace počítačů - UPGRADE Zpracování videa na PC Instalace sítí LAN Připojení k internetu Finanční leasing výpočetní techniky.

Pneuservis, protektorování pneumatik Prodej: - nové pneumatiky - protektory. Nákladní autodoprava vnitrostátní, tuzemská: - AVIA 31 (valník, skříň). Služby: - uskladnění obilí, krmné směsi.

Jsme svatební agentura zajišťující unikátní svatby.

Zabýváme se projektovou a inženýrskou činností. Provádíme průkazy energetické náročnosti.

Výroba textilní: -bytový textil -nábytkové látky -dekoračních látek. Reklama, reklamní služby: -billboardy -sedací vaky -reklamní vlajky, stany -kompletní tiskové služby -ofsetový tisk.

Kosmetické studio - kosmetický salon, který používá na kosmetické ošetření kvalitní profesionální kosmetiku JANSSEN COSMETICS a dekorativní kosmetiku Malu Wilz. Dlouhodobé zvýraznění obočí, očních linek nebo rtů permanentním make-upem. Kosmetické služby, služby kosmetičky: - kosmetická péče o pleť včetně čištění - regenerace a masáže pleti a ...

Interiérová tvorba Inženýrská činnost Architektonické návrhy Komplexní projektová dokumentace - stavby (obytné, občanské a průmyslových, včetně přestaveb, rekonstrukcí a rekonverzí).

Ubytovací služby. Ubytovna s celoročním ubytováním v pokojích nebo apartmánu: - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky - apartmán pro 4 osoby obsahuje 2 přistýlky, možnost obsadit dva další dvoulůžkové pokoje u apartmánu a zvýšit kapacitu na 10 osob. Hostinská činnost: - restaurace, jídelna: - denní obědové ...

Svatební agentura Poskytování svatebních služeb, poradenství a pořádání slavnostních setkání.

Ostraha objektů - ozbrojený doprovod při přepravě cenných zásilek.

Služby: - projekce a realizace interiérů, dodávky interierů na klíč.