Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Jednorázový kompletní předkolaudační úklid novostaveb, rekonstruovaných budov, objektů k bydlení, komerčních objektů, zdravotnických zařízení, administrativních budov, výrobních hal, komerčních prostor a dalších. Zpracujeme pro Vás cenovou nabídku jednorázového úklidu na základě projektových podkladů - legenda místností, tabulka oken s rozměry, ...

Kancelář nabízí následující služby: zprostředkování pronájmu a prodeje bytů, rodinných domů, pozemků, komerčních a rekreačních objektů, převod družstevních bytů, výkup nemovitostí, vypracování znaleckých posudků a přiznání pro finanční úřad, hypotéční servis a poradenství.

masáž klasická, regenerační, aroma masáž, medová masáž, Breussova masáž, masáž Lomi Lomi, masážními svícemi

Architektonické studie, dokumentace pro územní a stavební řízení, návrhy interiérů, inženýring

Zviditelněte vaší firmu prohlídkou v Google mapách. Jedna z nejúčinnějších reklam bez časového omezení. Z pohledu provozovatele společnosti se bezesporu jedná o jedenu z nejúčinnějších reklamních služeb současnosti s dlouhodobou účinností bez měsíčních nebo ročních poplatků. Uživatelé a potenciální zákazníci si budou moci projít interiér Vaší ...

Architektonické a urbanistické návrhy. Kompletní zpracování dokumentace. Příprava staveb a kontrola jejich realizace: - inženýring - řízení staveních prací. Počítačová grafika, vizualizace: - zhotovení 3D modelů.

Výroba: - sportovní dresy - týmové dresy. Služby: - tisk - transfer - flock.

Stavební firma: - úklid domů, bytů a kanceláří - péče o zahrady a zeleň.

Pronájem kanceláří a virtuálních kanceláří v Praze 5, nabídka údržby nemovitostí (malířské, zednické a štukatérské práce, mytí, opravy a celkové rekonstrukce fasád apod.).

Svět krásy a odpočinku. Masáže - relaxační orientální kosmetikou - anticelulitidní - sportovní - čokoládové - medové.

Služby: -zhotovení fotografie: -portrétní, reportážní, technická -školní fotografie -zpracování veškerého sortimentu -vyvolání filmů. Prodej: -filmy -rámečky -fotoalba, albumy. Rámování obrazů.

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba neelektrických zařízení pro ...

Síť prodejen s potravinami a zbožím denní spotřeby. Nabízíme velkoobchod, maloobchod - potraviny. V našich prodejnách dále najdete smíšené zboží, průmyslové zboží, drogerii, stavebniny, diskontní prodej, ovoce, zeleninu a mléčné výrobky.

Podnikatelské poradenství. Organizační poradenství.

Služby: -masáže -rekondiční služby -regenerační služby.

Služby: -masáže havajské a Breussovy.

Služby: -masáže relaxační, lymfatické, hawajské, zdravotní -rašelinové zábaly.

Služby: -masáže klasické, relaxační, aromatické, lávové kameny -těhotenské masáže -pealingy -zdravotní služby -celotělovou kosmetiku.

Pracovní agentura. Zprostředkování: - hledání, vyhledávání vhodných pracovníků pro organizace či firmy - zajišťování zaměstnanců, dělníků strojírenských a řemeslných profesí ze zahraničí.

Prodej - pozemky Stavební činnost - rodinné domky

Naše firma Star salon & spa - Simona Tulejová se sídlem v Karlových Varech se specializuje na kadeřnické, kosmetické a jiné služby v oblasti péče o tělo. Provádíme kvalitní služby v oblasti kadeřnictví: - stříhání, foukání, barvení, melírování, prodlužování vlasů metodou Great Lengths Rolls Royce - světová špička v prodlužování vlasů. Vhodná ...

Služby v oblasti kadeřnictví, vizáže a líčení, klasické i přístrojová kosmetika, manikúra a pedikúra. Vyhlazování vrásek (botox, kyselina hyaluronová).