Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba neelektrických zařízení pro ...

Síť prodejen s potravinami a zbožím denní spotřeby. Nabízíme velkoobchod, maloobchod - potraviny. V našich prodejnách dále najdete smíšené zboží, průmyslové zboží, drogerii, stavebniny, diskontní prodej, ovoce, zeleninu a mléčné výrobky.

Podnikatelské poradenství. Organizační poradenství.

Služby: -masáže -rekondiční služby -regenerační služby.

Služby: -masáže havajské a Breussovy.

Služby: -masáže relaxační, lymfatické, hawajské, zdravotní -rašelinové zábaly.

Služby: -masáže klasické, relaxační, aromatické, lávové kameny -těhotenské masáže -pealingy -zdravotní služby -celotělovou kosmetiku.

Pracovní agentura. Zprostředkování: - hledání, vyhledávání vhodných pracovníků pro organizace či firmy - zajišťování zaměstnanců, dělníků strojírenských a řemeslných profesí ze zahraničí.

Prodej - pozemky Stavební činnost - rodinné domky

Naše firma Star salon & spa - Simona Tulejová se sídlem v Karlových Varech se specializuje na kadeřnické, kosmetické a jiné služby v oblasti péče o tělo. Provádíme kvalitní služby v oblasti kadeřnictví: - stříhání, foukání, barvení, melírování, prodlužování vlasů metodou Great Lengths Rolls Royce - světová špička v prodlužování vlasů. Vhodná ...

Služby v oblasti kadeřnictví, vizáže a líčení, klasické i přístrojová kosmetika, manikúra a pedikúra. Vyhlazování vrásek (botox, kyselina hyaluronová).

-Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Psychologické poradenství a individuální, párová a rodinná psychoterapie pro dospívající a dospělé v Praze. Psychologická pomoc v různých životních situacích – deprese, úzkosti, partnerské problémy, traumata, psychosomatické obtíže, závislosti (alkohol, drogy, gambling, vztahy), mentální anorexie a bulimie, nízké sebevědomí, hledání smyslu života.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -masáže -solárium -fotodepilace, fotoomlazení -bělení zubů -nehtový design -prodlužování řas a vlasů -samoopalovací nástřiky -power plate.

NOVARTIS s.r.o. ANIMAL HEALTH Dezinsekční a deratizační výrobky společnosti Novartis v ČR prodává a distribuuje partnerská společnost DDD Servis – velkoobchod, maloobchod, prodej, zásilkový servis Zabýváme se výrobou granulovaných nástrah na hlodavce a prodejem dezinfekčních, desinsekčních a deratizačních přípravků, postřikovačů a ...

Prodej - byty - domy - pozemky Prodej - komerční prostory.

Poskytování úklidových služeb. Ostraha majetku a osob. Dodávka úklidových a hygienických prostředků. Organizační poradenství.

Pro operátory nabízíme kompletní výstavbu sítí pro vnitřní pokrytí, a to ve variantách s optickými repeatery nebo s vnitřními anténními rozvody. Jsme schopni realizovat rozsáhlé projekty pro vnitřní pokrytí hal, tunelů, výstavišť, letišť, kongresových center a dalších míst, která jsou pro signál GSM těžko dostupná, nebo se nevyplatí z ekonomického ...