Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Česká pošta: -Plzeň 1 Plzeň, Solní 20, tel.377211111 -Plzeň 2 Plzeň-Křimice, Chebská 15, tel.377203111 -Plzeň 4 Plzeň, Škroupova 5, tel.377237780 -Plzeň 5 Plzeň, Doudlevecká 13, tel.377330764 -Plzeň 6 Plzeň, Husova 60, tel.377329571 -Plzeň 7 Plzeň, Francouzská 63, tel.377456630 -Plzeň 8 Plzeň, Habrmannova 33, ...

Služby: -vystavení celních dokladů (JCD, JCDd, D.V.1, EUR 1, TCP) -zastoupení v celním řízení -kompletní služby celní deklarace -ručení za celní dluh -vystavování T1.

Zprostředkování - prodej nebo pronájem nemovitostí - kompletní realitní, právní a poradenský servis

Služby: - Produkční služby - Authoring DVD - Video: úpravy, převody - Grafické návrhy - Animace a vizualizace - Audio - Data management - Práce s textem

Prodej - masážní prostředky - kosmetika - depilace -prodej- pomůcky pro maséry a studenty TCM. Organizování - renegerační pobyty. Léčebné masáže.

Programátorské práce inženýrské výpočty, vývoj aplikací pro složité výpočty, sestavování matematických rovnic a matematické modelování, matematická zpracování a řešení fyzikálních, chemických a dalších procesů, počítačové simulace přírodních dějů i průmyslových systémů

Kosmetické služby. Diagnostika pleti a vlasů přístrojem MicroCamera. Poradenství a prodej kosmetiky. Masáže, masérské služba. Mikromasáž. Epilace. Kosmetika. Barvení obočí, řas. Líčení. Mikrocamera.

Služby: -kosmetika -modeláž nehtů -masáže.

Bioplynová stanice. Výstavbu zajišťuje: -Tomášek SERVIS s.r.o. (www.tomkar.cz) Dodávku technologie zajišťuje: -GWZ s.r.o. (www.gwz.cz) Výroba bioplynu Výroba elektrické energie Výroba tepla Anaerobní proces (tzv. fermentace) probíhá v bioplynové stanici využitím kejdy, hnoje, organických látek, odpadů z bramboráren, ...

Svatební salon. Prodej, půjčovna: -svatební šaty. -společenské šaty. -pánské obleky. -šaty pro družičky.

Úklidové služby: - úklidy kanceláří, výrobních podniků - úklidy po rekonstrukci a stavbách - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí výloh a oken.

Služby: Salon Perla -kadeřnictví -kosmetika -pedikůra -masáže -modeláž nehtů.

Služby: -kadeřnictví -pracujeme se značkou Schwarzkopf.

Inženýrská činnost Projektová činnost - investiční výstavba Projekční činnost - dopravní výstavba - průmyslová výstavba - vodohospodářská výstavba.

Úklidové práce Prodej a montáž - plastová okna - plastové a hliníkové dveře Zemní práce.

Internetová mediální agentura zaměřená na strategický online marketing, poradenství, realizace internetové marketingové kampaně. Nabízíme služby: online reklamní strategie, bannerové kampaně, budování značky online, PPC reklama (Sklik, Google AdWords, eTarget.

Služby: - fotografické - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace - optimalizace pro vyhledávače SEO - zálohování - data. Grafické návrhy: - loga, bannery, billboardy, reklamní tabule, vizitky, tiskopisy. Oprava, servis: - počítače, notebooky. Internetový prodej, e-shop: -kosmetika s obsahem přírodní kyseliny ...

Kosmetický salon Klára. Kosmetické ošetření pleti, péče o ruce a nehty, nehtová modeláž. Ultrazvuková liposukce problematických partií těla.