Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Pobočka. Informační technologie: - implementace softwaru - vývoj SW - optimalizace podnikových procesů.

Služby: -ofsetový tisk, formát až B3 -reklamní předměty. Obchod, prodej, poradenství: -automatické odpojovače sítě pro el. okruhy -speciální stíněné kabely pro rozvod elektřiny v objektech -speciální tkaniny a stavební materiály pro odstínění záření -měřící přístroje (spektrální analyzátory) pro NF i VF záření -literatura -měření ...

Strojírenská výroba zakázková - pálení plechů plazmou a autogenem - podélné a příčné dělení svitků - zámečnictví, zámečnické práce - výroba kovových konstrukcí - sváření CO2 - ohýbání plechů, ohraňovaní - povrchová úprava kovů lakováním Výroba přívěsných vozíků - užitkové a nákladní automobily od 750 kg do 3500 kg Reklamní ...

Masáže Praha. Nabízím klasické relaxační, rekondiční a sportovní masáže v Praze a okolí. Působím jako mobilní masér s veškerým potřebným vybavením včetně skládacího lehátka. Masíruji u vás doma, na chalupě nebo třeba někde v přírodě. Dále nabízím masáže v hotelích, pro firmy jako vhodný benefit pro zaměstnance. Cena vždy dohodou.

Digitální malonákladový tisk. Tiskárna - velkoplošný tisk. Grafické studio.

Znalecká kancelář - ceny a odhady nemovitostí - stavby obytné, průmyslové a zemědělské Reality - poradenství nákup a prodej nemovitostí

Profesionální přístrojová pedikůra vhodná a bezpečná nejen pro diabetiky, lidi s poruchou srážlivosti krve a těhotné ženy. Rovnání zarůstajících a zhuštělých nehtů. Nehtová rovnátka- ortonyxie. Modeláž nehtů na nohou gel lakem. Prodej přírodní kosmetiky, potravinové doplňky Finclub, CaliVita.

Inženýrská činnost Projekce - interiéry Projekce - pozemní stavby Projekce - sadové a zahradní úpravy

Počítačová pohotovost: - servis počítačů 24 hodin denně - zálohování a archivace dat - tvorba a správa WWW stránek - správa počítačových sítí. Prodej: - počítače dle přání zákazníka - faxy OKI.

Služby: Masážní salon LANI -masáže klasické, rekondiční, havajské.

Služby: -mazáže klasické, reflexologii -indické masáže hlavy -odblokování páteře -masáže lávovými kameny.

Maloobchod, prodej: - potraviny: - maso, uzeniny, pečivo, ovoce, zelenina - průmyslové zboží - domácí potřeby - drogistické zboží, drogerie.

Síť maloobchodních prodejen. Maloobchod, prodej: - potraviny: - maso, uzeniny, pečivo, ovoce, zelenina - průmyslové zboží - domácí potřeby - drogistické zboží, drogerie. Pronájem: - vlastní nebytové prostory.