Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Ekologická likvidace vozidel. Výkup šrotu. Realizace, rekonstrukce: - stavby, rodinné domy. Demoliční práce, demolice, odstraňování staveb.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky. Provozování - ubytovna pro turisty.

Pozemní stavitelství. Architektonické služby včetně projektování. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Projekční a školící středisko. Komplexní počítačové zpracování projektů ve 3D. Projekční ateliér: - urbanismus - rodinné domy, panelové domy - objektové projektování ve 3D - bytové interiéry. Vizualizace. Bilance návrhů. Prodej: - software SKETCHUP na tvorbu 3D modelů objektů z fotografie.

Sauna: - tel.: 775669822 - finská. Masérské služby, masáže: - tel.: 602544553 - relaxační - zdravotní - speciální. Zábaly: - tepelné na hubnutí (samozahřívající se) - z řas na hubnutí a odstranění celulitidy - na zpevnění pokožky (tvarující) - relaxační s nasycenými minerály. Poradenství v oblasti přírodních doplňků a ...

Specializujeme se výhradně na úklid domácností. Ostatní služby: - mzdová agenda - vedení účetnictví.

Nabízíme oddělené dámské a pánské kadeřnictví.Tetujeme nejnovější metodou.Specializujeme se na tetování obočí-výběr ze 40 šablon podle známých celebrit, které zaručí souměrnost obou obočí.

Nabídka deratizace, dezinfekce, dezinsekce. Provádíme hubení hmyzu a hlodavců, likvidace vosích hnízd či ochrannou dezinfekci - byty, provozovny.

Doprava a spedice: -mezinárodní a vnitrostátní přeprava -přeprava osobních a lehkých užitkových vozidel..

Zabýváme se provozem veřejného parkoviště v Praze 1. Je možné zaparkovat všechny druhy vozidel od motocyklů a osobních vozidel přes vozy užitkové, až po autobusy a kamióny. Parkoviště je v provozu non-stop, má částečné zastřešení, kamerové zabezpečení a noční osvětlení. Nabízíme i dlouhodobé parkování za atraktivní ceny.

Kosmetické služby. Permanentní make-upu, chemický peeling. Dále barvení obočí a řas.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod

Prodej - výrobky L´OREAL - kosmetika DARPHIN Kadeřnictví - společenské a svatební účesy - barvení INOA Kosmetika Masáže i relaxační - reiky

-Výroba oděvů -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - vyjma zboží uvedeného v příl.zák. č.455/91 Sb. a zboží tímto zákonem vyloučeného -Pronájem movitých věcí -Zprostředkovatelská činnost v oblasti výstavnictví

Svatební agentura - zajistí i půjčení šatů - svatby na klíč

Reklamní činnost Internetové prezentace.

Překlady - francouzština Překlady - němčina