Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reklamní agentura se zaměřením na oblast medicínských technologií a farmacie.

Konzultace - elektrotechnika. Účetnictví - vedení, konzultace, obrábění. Angličtina - překlady, tlumočení.

Zaměřuji se na dámské, pánské a dětské střihy.

Exkluzivní nabídka rodinného ubytování - Bydlení na dosah. Prodej pozemků.

Poradenství, audity, školení: - systému managementu jakosti ISO 9001:2000 - environmentální systém managementu ISO 14001:2004 - systém managementu BOZP OHSAS 18001:1999. Zpracování - bezpečnostní listy.

Vývoj: - počítačový software. Služby: - datové modelování, optimalizace databází - ETL, konsolidace dat - správa a údržba datového skladu - implementace BI řešení - BI aplikace na zakázku - řízení DW-BI projektů.

Provozování bazaru a zastavárny. Zastavárna. Výkup, prodej: - elektronika - mobilní telefony - klenoty, šperky ze zlata a stříbra.

Reklamní agentura. Marketingová agentura. Grafické studio. Tvorba: -www stránky.

Prodej a montáž: - kuchyňské linky - spotřebiče - realizace - návrhy interiérů

Prodáváme krmiva, průmyslová hnojiva, pesticidy a prostředky na ochranu rostlin. Provádíme výživu rostlin průmyslovými hnojivy, půdní rozbory, sklizňové práce. Nabízíme skladové a logistické služby, pronájem skladových ploch.

AT-NET Webdesign Olomouc se zabývá profesionální tvorbou webových prezentačních stránek, multifunkčních webových aplikací, řešením redakčních, administračních, evidenčních a rezervačních systémů pro soukromé osobní využití, podnikatele, malé, střední i velké společnosti. Spolu s webovým designem, autentickou grafickou a programovou stránkou ...

Výstavnictví v oblasti motorismu.

Výroba, činnost. Zemědělská výroba: - mléko - vepřové maso - rostlinná výroba - cukrovka, potravinářské obilí, sladovnický ječmen. Nakládání s odpady: - recyklace inertního odpadu. Výroba a montáž stájových technologií: - odvětrávání stájí - odlehčené stavby do zemědělství.

Projekční práce, projektant, grafické a kresličské práce, zpracování projektové dokumentace, projektování, návrhy. Projektování staveb: - stavby: - občanské, bytové, rodinné domy, přístavby, nadstavby, půdní vestavby, rekonstrukce, opravy. - průmyslové - garáže, dílny, haly, sklady. - komerční - restaurace, hotely. Inženýrská činnost, ...

Prodej: -e-shop -erotické zboží -erotické pomůcky.

Služby: -Masáže rekondiční -Regenerační služby.

Poradenství, psychická podpora člověku s neurologickým onemocněním i jinak zdravotně postiženým osobám

Prodej - karnevalové kostýmy Půjčovna - karnevalové kostýmy

Mandlování - prádlo - vypínání - dečky

Fotografické studio - portrétní a modní studiové fotografie