Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kosmetika - líčení - prodlužování řas - depilace - peeling - vizážistka Nehtové studio - manikúra - pedikúra - peeling - ošetření a zapilování nehtů - zabroušení a ošetření chodidel Masáže (medové, reflexní, klasické, ...) - masáž lávovými kameny, ...

Nabídka masérských služeb - masérské služby u zákazníka doma: - sportovní masáže - klasické masáže - klasické masáže - rekondiční masáže.

Kadeřnické studio. Holičství, kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní stříhání vlasů - barvení, melírování, vlasové přelivy - svatební účesy, společenské účesy.

Úklidové služby: - pravidelné i jednorázové úklidy bytů, kanceláří, bytových domů a obchodů: - úklid po řemeslnících - výměna oken, malování - úklid společných prostor bytových domů - žehlení - čištění, vysávání koberců.

Kadeřnictví. Dámské, pánské a dětské kadeřnictví.

Gravírování frézováním, laserové gravírování. Rytí do plastů a kovů.

Kadeřnické studio. Dámské kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní módní střihy - barvení, melírování vlasů, vlasové přelivy - poradenství - společenské a svatební účesy.

Kadeřnické studio. Dámské a pánské kadeřnictví. Holičství. Kadeřnické služby. - kreativní stříhání vlasů - barvení, melírování vlasů, přelivy - svatební účesy, společenské účesy.

Poradenství - energetika - úspory energií Projekce - plynová zařízení - vytápění Projekční kancelář.

Solárium Hlídání dětí Alpinning - jóga - fit-ball - bosu-aerobic - pilates - zumba Posilovna Sauna Sportovní centrum - stolní tenis Sportovní centrum - squash Masáže

Úklidové služby Čištění - koberce Sádrokartonářské práce Pokládka a renovace - plovoucí podlahy - parkety Kompletní stavební činnost Fasády.

Marketingové služby. Výroba - www stránky.

Grafické studio a tiskárna. Zaměřujeme se na kompletní reklamní propagaci Vaší firmy - od vizitky po billboard. Zvláště vyrábíme kalendáře s Vaším potiskem, tříměsíční kalendáře s mezinárodními svátky v celé EU, panoramatické kalendáře - a to vše přizpůsobíme designu Vaší firmy. Nabízíme také tisk vizitek, letáků, výročních zpráv v ...

-Překladatelská a tlumočnická činnost - italština, ruština -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -Realitní kancelář

Informační centrum. Služby: -informační -informace o památkách, přírodě, historii i současnosti obce a okolí -sportovní a kulturní akce -zprostředkování ubytování. Prodej: -turistické prospekty a publikace.

Datové centrum MONACO. Provoz datového centra pro externí zákazníky. Služby v oblasti informačních a komunikačních technologií ICT: - server hosting, serverhosting - server housing, serverhousing - SYNOT CLOUD SYNC Virtual data centre. Poskytování profesionálních ICT služeb ostatním společnostem holdingu SYNOT.

Rámování Výroba - razítka Tisk Vázání knih

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Prodej - software Instalace a outsourcing - software Návhry, instalace a správa - počítačové sítě LAN, WAN - servery na platformách MS WINDOWS, LINUX

- - designérské studio, které nabízím kompletní služby propagace firem v tištěné podobě a na poli interaktivních médií - - designérské studio, které nabízím kompletní služby propagace firem v tištěné podobě a na poli interaktivních médiíwebdesign - internetové firemní prezentace - redakční a publikační systémy Intranet ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Poskytování software. Prodej a servis kancelářské techniky včetně spotřebního materiálu. Počítačové sítě. Pokladní systémy.