Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
-Velkoobchod a maloobchod Masérské, rekondiční a regenerační služby

Hledáte kvalitní kadeřnictví a kosmetické studio v Brně? Potřebujete učesat na svatbu či ples? Toužíte po masáži? Navštivte nás. Naše provozovny v Brně – Tuřanech a Modřicích Vám nabízejí široké spektrum služeb. V obou provozovnách je dámské, panské a dětské kadeřnictví. V Brně – Tuřanech můžete využít i služeb kosmetického studia, jako je ...

Pult centralizované ochrany, bezpečnostní služba, ostraha majetku a osob

Prodej, pronájem - apartmány Správa nemovitostí

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Montáže, instalace: - internetové připojení - kamerové systémy CCTV - televizní a satelitní příjem - webové aplikace - webhosting. Služby: - správa sítí, počítačů a serverů.

Kadeřnické studio. Dámské a pánské kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní stříhání vlasů - svatební účesy - barvení, melírování, přelivy - regenerace vlasů. Modeláž nehtů. Masáže, masérské služby.

Doprava - do 7, 5t, po ČR i Evropě. Stolařská výroba nábytek Výroba - nábytek. Výroba - reklamní dárky. Návrhy a realizace - výstavní expozice. Velkoplošný tisk, výroba propagační tiskoviny. Jmenovky, grafické práce.

Služby. - webdesign - návrhy, tvorba internetových stránek, webové stránky, internetové obchody Vývoj: - webových aplikací. Grafické práce. Reklamní služby.

Fotografování architekturyzhotovení - reklamní fotografie -obrazové publikace -prodej - signované fotografie.

Komunikační agentura je full service reklamní (komunikační) agentura s působností v regionech Praha, Zlín, Tarnowskie Góry.

Gastro Velop je společnost zabývající se vedením skladového hospodářství, inventury, zpracování dat s programem Alto Food 600.

Bezpečnostní agentura. Ochrana majetku. Ochrana osob. Recepční a detektivní služby. Převoz peněz a cenností.

Práce: - zemní a výkopové - terénní úpravy - demoliční, demolice. Odvoz, likvidace: - stavební sutě, suť.

Certifikace: -certifikát jakosti ISO ČSN EN 2004. Činnosti důležité pro chod měst a obcí a práce pro firmy i soukromé zájemce. Služby: - čištění venkovních komunikací, ulic, prostranství ručně a mechanizmy - zimní údržba místních komunikací - údržba dopravní signalizace - GARDEN ART - zahradní architektura: - projekce a ...

Internetové připojení - pomocí pevné linky - bezdrátové připojení

Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - činžovní domy Prodej a pronájem - nebytové prostory - kanceláře - skladové prostory

Výstavba - kremační pece Stavba - tunelové pece - kremační pece - vyzdívky