Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poradenství v oblasti - strategie podniků - ekonomické a finanční systémy a agendy - člen Asociace pro poradenství v podnikání Poradenství v oblasti - organizační rozvoj podniků Poradenství v oblasti - marketing a komunikace s partnery Poradenství v oblasti - rozvoj lidských ...

Grafické práce Výroba - www stránky

Vydavatelství internetových serverů a publikací zaměřených na: - grafiku - webdesign - digitalní fotografii. Poskytujeme vzdělávací semináře a to jak pro širokou veřejnost, tak jednotlivým firmám, kterým pomáhá se vzděláváním zaměstnanců. Další oblast, ve kterých poskytuje Grafika Publishing vzdělávací služby je polygrafie.

MAL-FAS Služby: - čištění, štukování, malování a nátěry vnitřních i venkovních fasád a omítek. - lakýrnické práce - zednické práce - obkladačské práce - úklidové práce - služby po celé České a Slovenské republice.

Tvorba, výroba: - internetové stránky, www* prezentace.

-digitální a ofsetový tisk -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

Realitní kancelář Realitní kancelář

Služby: -správa nemovitostí. -správa bytových, nebytových domů.

Návrhy a realizace - interiéry Inženýrská činnostautorský dozor Projekce - pozemní stavby - rodinné domy - bytové domy, ...zpracování dokumentace k žádosti o vydání rozhodnutí o umístění stavby (DUR) - zpracování dokumentace k žádosti o stavební povolení (DSP). zpracování dokumentace pro provádění stavby (DPS)

Provozovatel a vlastník datové sítě.

Provozovatel a vlastník datové sítě.

Svatební agentura. Půjčovna, zapůjčení: - svatební šaty - pánské obleky - dětské šaty na svatbu a rodinné oslavy - společenské šaty. Doplňkové služby: - květinová výzdoba - líčení - fotografování - limuzína - tisk svatebního oznámení - výroba snubních prstenů - prodej svatební bižuterie.

Prodej - kávovary. Pronájem - byty. Údržba - nemovitosti. E-shop - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva Dovoz a distribuce - obklady a dlažby Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje.

Provozovatel a vlastník datové sítě.

Osvětlení a ozvučení kulturních akcí - projekce, pódia

Grafické studio. Grafické práce. Kresličské práce. Reklamní služby. Fotografické služby.

Správa a údržby - bytové fondy - domy a byty v Brně.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2001, obhájeno 2008 a 14001:2001, obhájeno 2008. Správa domů družstevních, obecních, obchodních, spoluvlastnických, soukromých, komerčních, nově vystavěných bytových objektů. Komplexní servis spravovaných nemovitostí: -havarijní servis 24 hodin (hot line 24) pro naše smluvní partnery -voda, ...