Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realitní činnost. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - kancelářské prostory - obchodní prostory.

Masáže: - relaxační - baňkování - Dornova metoda - jemná mobilizační technika, - reflexologie lymfatického systému, - ušní a tělové svíce.

Výroba propagačních předmětů souvisejících s kermikou

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - vedení mzdové agendy, mezd, mzdy - služby v oblasti personalistiky.

Pomoc při dopravních přestupcích - rozhodčí řízení Dražby Zpracování návrhů na oddlužení - realizace pohledávek Zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí Zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí

Technické poradenství v oblasti stavebnictví, energetiky a životního prostředí.

Veřejné zakázky - zadávací řízení. Jsme držitelem osvědčení k provádění veřejných zakázek.

V oblati facility managementu nabízíme: - správa objektů - technická supervize majetku - technicko inženýrské zajištění oprav a investic - účetnictví a správa daní - evidence majetku - finanční management a controlling - nájemní vztahy - obchod s nemovitostmi, realitní činnost - poradenství v oblasti realit - agenda ...

Zprostředkovatelská činnost pro firmy. Poradenská a konzultační činnost. Odborné studie, posudky.

Návrhy, realizace, výroba: - webové stránky, firemní internetové prezentace - redakční, publikační weby - internetový obchod, eshopy. Grafické studio, nahrávací studio.

Reklamní služby. Realizace, výroba: - firemní tabule a štíty - polepy výlohy, automobilů i plachet - potisk textilu jako trička, dresy i kšiltovky - razítka - vizitky - fasádní šablony jako jsou texty i loga. Opravy reklamních textů.

Daně - Finance - Marketing. Komplexní služby pro podnikatele a firmy. -Analytická činnost -Plánovací činnost -Manažerská činnost -Vedení účetnictví -Daňová optimalizace. Poradenství - daně, ekonomika, marketing, management. Zpracujeme finanční, marketingovou a daňovou analýzu, marketingovou strategii, finanční plán. Provádíme – krizové ...

Mlynářství. Opravy motorových vozidel. Pronájem bytových a nebytových prostor. Silniční motorová doprava nákladní. Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků. Maloobchod s motorovými vozidly a jejich příslušenstvím. Výroba krmiv a krmných směsí. Výroba potravinářských výrobků. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Činnost ...

Brněnský vyhledávač slev - slevy a slevové kupóny v Brně + tisíce akčních nabídek na pobyty, zboží a služby nejen z Brna.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Poradenství v technické normalizaci v oboru ergonomie.

Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - rodinné domy - byty. Služby: - ekonomické poradenství - finanční poradenství - poradenství v oblasti investic - zastupování při jednání na úřadech.

Kadeřnictví - zahušťování a prodlužování vlasů

Výroba a oprava elektrických zařízení, serverů i osobních počítačů.

- - bezpečnostní agenturaochrana majetku, objektů a osob

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Návrhářská, designérská a aranžérská činnost

Vysokorychlostní připojení k internetu