Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Grafické práce: - webdesign - grafický návrh, tvorba webových stránek nebo internetového obchodu - návrhy, realizace - loga, logotypy, firemní identita - firemní propagační materiály - tisková grafika - letáky, brožury, inzerce, časopisy.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - líčení - depilace, epilace - barvení řas a obočí, úprava obočí. Použití německé kosmetiky značky Biodroga.

A-Z Lingua je překladatelská síť se sídlem v České republice a v Maďarsku a partnery ve většině evropských zemí. Více než 300 překladatelů zajišťuje odborné překlady z a do všech jazyků ve všech oborech, včetně vícejazyčných projektů. Zajišťujeme i soudně ověřené překlady veškerých osobních a firemních dokladů. Nabídka jazyků: - z a do ...

Reklamní agentura: - propagační a dárkové předměty - kancelářské potřeby - firemní a pracovní oděvy - grafické návrhy - reliéfní tisk a zlatotisk - novoročenky

Zajistíme správu nemovitostí pro SVJ, družstva a vlastníky, správu bytových i administrativních objektů, havarijní službu, úklidové a údržbářské práce. Poskytujeme účetní, daňový a právní servis. Zprostředkujeme prodej a pronájem nemovitostí.

Kosmetika. Přístroj BDR: -léčebná metoda na vlastní tvorbu kolagenu -neinvazivní FACELIFT -řeší problémy akné, pigmentace, povadlého obličeje, jizviček. Biologique Recherche: -péče o zdravou a zářivou pleť. Služby: -trvalá na řasy -klasická depilace -orientální depilace -trvalé odstranění chloupků a žilek pololaserem.

Nabízíme úklid domácností a firem a služby hodinového manžela..

Nabízíme komplexní úklidové služby dle vašich potřeb. Postaráme se o úklid Vašeho domů nebo bytu, kancelaře, administrativních budov, obytných domů...

Architektonické služby. Architektonické návrhy. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví, projekce.

Zábavné atrakce pro děti i dospělé, dětské párty: -nafukovací skluzavky -nafukovací skákací hrady -obří skládací trampolíny Služby: -provozujeme, prodáváme a zajišťujeme servis nápojových i potravinových automatů -provozujeme školní kantýny a bufety.

Sítotisk. Potisk, prodej: - reklamních předmětů, reklamní předměty: - textil, sklo, keramika. Reklamní činnost. Marketingové služby.

Manažerské poradenství. Investiční fondy. Provádění: - veřejné dobrovolné dražby. Správa a údržba nemovitostí.

Webové studio Web No Limit nabízí profesionální služby v oblasti webových portálů. Tvorbu www stránek, e-shopů, katalogů, microsites, databází. Dále vlastní redakční systém pro správu obsahu. Realizujeme internetový marketing - SEO, emailing, linkbuilding, PPC kampaně a reklamu na sociálních sítích. Nabízíme také grafické práce, tiskoviny, tvorbu ...

Umělecká agentura. Pořádání, organizace: - firemní a společenské akce.

Celkové i částečné kosmetické ošetření, depilace, líčení, manikúra. Přístroje: ozonizér, biostimulační laser, ultrazvuková špachtle. Kosmetika: Alissa Beauté, Bioline, AHAVA. Prodej kosmetiky Alissa Beauté, Bioline, AHAVA.

Nehtové studio: - SPA pedikúra: - základní suchá pedikúra - aromatická lázeň nohou spojená s peelingem - vyživující a regenerační zábaly nohou - reflexní masáže nohou - medicinální přístrojová suchá pedikúra. - ošetření se provádí výbrusem frézkami - SPA manikúra: - základní manikúra - provoněná lázeň s ...

Nehtové studio. Pedikúra, pedikérské služby. - suchá přístrojová pedikúra: - úprava nehtů u nohou za použití profesionální brusky - klasická mokrá pedikúra.

ART QUALITY FILM - nezávislá filmová společnost. Tvorba, natáčení: - filmy rozličných žánrů - dokumenty, cestopisy, dokumentární filmy, reklamní a propagační videoklipy. Fotografování v exteriéru i ateliéru. - fotografie interiéru - 3D prohlídky - tisk fotografií z filmů i médií. Fotografické služby. Digitalizace filmu. Retušování ...

Tiskárna. Návrhy, realizace, tisk: - ofsetový tisk: - tiskopisy, letáky, plakáty, časopisy, etikety, krabičky, brožury, knihy, obálky, hlavičkové papíry, vizitky, katalogy. Další služby: - perforování, rylování, číslování, vysekávání, kroužková vazba.

Kosmetické služby: - kosmetické ošetření pleti - čištění pleti - barvení, úprava obočí - depilace, epilace. Nehtové studio: - pedikúra - ošetření a úprava nehtů u nohou - manikúra - úprava, lakování nehtů na rukou - nehtová modeláž pomocí UV gelů. Masérské služby, masáže.

Kadeřnický salón - veškeré kadeřnické služby - keratinová kůra TAHE - svatební a společenské účesy - dámské, pánské, dětské Solárium

Reklamní a marketingové služby, výroba reklamních nosičů, tisk, Internetový obchod s reklamou www.expomarket.cz Kompletní reklamní výroba: -tisk: -velkoformátový pro interiér a exteriér -ofsetový (firemní tiskoviny) -rychlotisk -malonákladový barevný -plastové karty -plotrová grafika -grafické služby: -scanování ...

Pánské, dámské a dětské kadeřnictví. Holičství. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování - svatební účesy, společenské účesy. Používám kosmetiku Wella Profesional.

Architektonické služby. Architektonické návrhy, studie. Projektová činnost ve stavebnictví.