Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Hodinový manžel. Služby pro domácnost, zahradu i kancelář.

Prodej: - informační kiosky - průmyslové klávesnice.

Kadeřnictví. Holičství Služby. - kadeřnické: - stříhání, moderní střihy, melíry, barvení a tónování - zhotovení slavnostních účesů.

Nakládání s plastovými odpady, jejich recyklací a možnostmi opětovného využití získaných recyklátů.

Svatební salon, prodej svatebních šatů, šatů pro družičky, doplňků pro nevěsty.

Dámské a pánské kadeřnictví, holičství.

Česká realitní kancelář nabízející kompletní portfolio služeb svým klientům po Praze, v blízké budoucnosti i po celé České republice. Naši zkušení makléři Vám rádi pomohou a poradí ať už prodáváte či pronajímáte byt, dům nebo naopak chcete nemovitost koupit, sháníte výhodnou a atraktivní možnost pronájmu nebo uvažujete o invensticích do ...

Fotografování v exteríéru i našem ateliéru - fotografie, plakáty - svatební fotograf Natáčení - video ve videostudiu - dokumentární filmy - reklamy - virtuální prohlídky - vidozáznamypřevody kazet S VHS, miniDV na DVD, Blue - ray - svatební kameraman Zhotovení - reklamy.

Hledáte profesionální překladatelské a tlumočnické služby? Obraťte se na nás. Babylonia vznikla z potřeb našich klientů, jsme schopni sestavit pro určité zakázky sehraný tým profesionálů. Právě proto jsme vhodnou volbou především pro klienty, jejichž potřeby vyžadují koordinovaný přístup. Zabýváme se rozsáhlými překlady, kombinovanými ...

Hypotéky. Prodej - rodinné domy, byty, pozemky, Prodej-komerční prostory.

Fotografování svatby, společenské a kulturní akce. Natáčení reklamní spoty, hudební klipy, videklipy, videokatalogy, televizní pořady, dokumentární filmy, módní přehlídky, Billboard, grafické práce, DTP studio, tvorba www stránky.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - čištění pleti - chemický peeling - barvení a úprava obočí a řasy. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní střihy - barvení, melírování - společenské, svatební účesy. Pedikúra. Masérské služby, masáže.

Pohřební služba : - převozy po celé ČR - vyřízení veškerých dokladů - zajišťujeme hudbu, květinovou výzdobu.

Služby: - webdesign - webové prezentace, dynamické webové stránky - správa webových stránek, správa webu - vytvoření internetového obchodu, eshopu - SEO optimalizace stránek pro internetové prohlížeče - grafické práce: - návrhy firemního loga, vizitky, propagační materiály.

Kadeřnické studio. Dámské a pánské kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní střihy, stříhání - barvení, melírování - společenské, svatební účesy. Pedikúra.

Služby: - pedikúra: - ošetření nehtů u nohou - Thajské masáže chodidel - manikúra: - úprava nehtů u rukou - lakování - P-Shine - japonská manikúra - parafínové zábaly rukou.

Společnost EDITEL CZ patří mezi přední dodavatele kompletních řešení pro výměnu elektronických dokumentů mezi firmami, integraci aplikací a síťové služby s přidanou hodnotou. Produkty a služby: - EDI a integrace - elektronická fakturace - digitální archiv - bankovní produkty - security produkty

Obchodní činnost; dovozy a vývozy, zastupování zahraničních firem.

Unlimited Services se specializuje na poskytování kvalitních a komplexních služeb v oblasti outsourcingu IT a správy počítačové sítě, prodeje hardware, software, servisu, poradenství a oprav počítačů a s tím spojených služeb dle požadavku zákazníka.

Komplexní služby v oborech techniky ochrany životního postředí. Měření hluku Praha Měření osvětlení Praha: - měření umělého osvětlení - měření denního osvětlení - měření rušivého osvětlení - měření nouzového osvětlení Komplexní mapování dopravy Akustické studie Stavební akustika Hlukové mapy Praha Světelně technické studie - ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Truhlářství, podlahářství

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a ...