Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nákup, výkup, prodej, zpracování: -papíru, igelitu a kovového odpadu (paketovací lisy, nůžky, paliči). Přeprava, doprava vozem AVIA: -papíru, igelitu a kovového odpadu. Sběrny: -Nesovice - tel./fax: 517367087 -Koryčany -tel.: 573377087 -Zborovice -tel.: 573369908.

Slévárna hliníku. Zakázková výroba: -hliníkové slitiny. Výkup,nákup: -kovový odpad a barevné kovy. Export,vývoz - Rakousko,Itálie,Německo, Slovensko: -kovový odpad a barevné kovy.

Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební mechanizace. Prodej, servis: - nové nářadí - použité nářadí. Technické služby. Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem. Marketing, mediální zastoupení, fotografické služby.

Pohřební ústav: -na požádání pohřby kočárem taženám koňským spřežením. Pobočka ve Zruči n.Sázavou.

Vybavení a zařízení bank: - bankomaty - počítačové služby.

Inženýrská činnost včetně poradenství Projektování včetně poradenství Vydávání publikací

Tvorba webových stránek a internetových prezentací.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - tetování - permanentní make up - piercing - parafínové zábaly - depilace celého těla teplým voskem. Masáže, masírování: - klasické - relaxační. Nehtové studio: - modeláž nehtů - manikúra - P-shine - pedikúra. Turbo solárium.

Potřebujete přepravit náklad, uskladnit zboží, výrobní č skladové prostory? Obraťte se na nás, firmu Spedice Kudrová. Působíme v oblasti vytěžování nákladních vozidel a zasílatelství již mnoho let. Nabízíme k využití pro potřeby expedice výrobků kapacitu dopravních prostředků, jimiž v rámci svých aktivit disponujeme na celém území EVROPY. Máme ...

Kadeřnické studio. Dámské a pánské kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování - prodlužování vlasů systémem SO.CAP. Zprostředkování. - sjednání krátkodobého a dlouhodobého úvěry nebo půjčky do 50 tisíc pro oblast Svitavy, Moravská Třebová a Letovicko.

Naše služby nabízíme pro průmyslové zóny, vodohospodářské a inženýrské stavby a občanskou zástavbu.

Nabídka poradenských činností a asistenčních služeb při obchodním rozvoji. Nabídka marketingových studií a příprav a realizací projektů.

Konzultant internetového marketingu. Online marketingové služby: - pomoc při prosazení se na internetu, zvýšení návštěvnosti stránek, zvýšení tržby e-shopů, snížení míry opouštění stránek, zlepšení obchodního výkon webu. Služby: - tvorba - kvalitní texty na web, kvalitní zpětné odkazy - PPC reklama - optimalizace internetové ...

CENTRUM BEZPEČNÉHO OPALOVÁNÍ. Provozování: - solárium. Účinky soláriua: - posílení imunitního systému – prevence proti virózám - zlepšení krevního oběhu - tvorba serotoninu – prevence proti zimní depresi (SAD) - menší chuť na sladké - zlepšení pocitu osobní spokojenosti.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - líčení - čištění pleti - depilace - prodlužování řas, řasy - úprava, barvení obočí.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - nebytové prostory - pozemky. Služby: - zajištění účelového úvěru na bydlení, hypotéky.

Maloobchodní prodej: - počítače, notebooky, monitory - počítačové komponenty. Služby: - instalace OS Windows a Linux - instalace libovolných aplikací - antivirové aj. - reinstalace včetně zálohy dat - obnova dat z poškozených médií - návrhy, realizace a správa sítí LAN i WLAN - vysokorychlostní připojení k internetu.

Údržba a úklid hrobů: - pravidelné úklidy, jednorázový úklid: - odstranění staré výzdoby, nečistot - omytí náhrobku a kamenných součástí hrobu - úprava nezpevněného povrchu - zalévání rostlin - instalace a zapálení svíce. Další služby: - chemická likvidace plevelu herbicidem - chemická likvidace mechu - ošetření ...

Kadeřnické studio. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování - společenské účesy, svatební účesy.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - líčení - trvalá na řasy - depilace teplým voskem - parafinové zábaly - medové masáže.

Reklamní agentura: -informační a orientační systémy pro obce a města -vnitřní a vnější info systémy -reklamní plochy na frekventovaných místech (midiboardy, výplně zábradlí), pronájem reklamních ploch (lavičky, zábradlí, sloupy veřejného osvětlení (VO) aj.) -plotterová grafika, velkoplošný tisk -malonákladový tisk až do ...

Společnost MAXPROGRES, s.r.o. má široké pole působnosti. Profiluje se v těchto oblastech: -výstavba telekomunikačních tras a vláknová optika -přenosové systémy, silno a slaboproudé rozvody -bezpečnostní systémy -poskytování telekomunikačních služeb 99: -internet -volání -digitální televize -volání přes internet. Držitel ...

Tepelné hospodářství. Teplárenství, TUV - dodávka, výroba a rozvody: - tepelná energie. Správa bytového a nebytového fondu města. Správa majetku.

Poskytujeme péči o děti od 0 měsíců věku, pečujeme o děti zdravé, nemocné i postižené a to vše v rozsahu, který nám umožňuje domácí prostředí. Péči provádí zdravotní sestra, nejčastěji všeobecná sestra, dětská sestra a porodní asistentka.