Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Salon Onyx - péče o tělo - modeláž nehtů - kosmetika a péče o pleť

Bezpečnostní agentura. Služby: - ochrana majetku a ochrana osob formou mobilní fyzické ostrahy - tzv. Systém Mobilní Ostrahy, Beat Patrol, Beat Patrol Witt Camera Systém: - zejména pro stavební, energetické společnosti - úklidové služby pro nebytové prostory: - strojní mytí, zametání, vysávání - předkolaudačními úklidy ...

Bezpečnostní agentura. Služby: - fyzická ostraha majetku - ochrana osob - PCO - Pult Centrální Ochrany - monitoring objektů - montáže i revize EZS, EPS, CCTV - technicko-organizační činnost v oblasti požádní ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP - úklidové služby pro nebytové i bytové prostory - správa a ...

Zaměřujeme se na branding a grafické návrhy v oblasti firemní identity, informačního designu a webových prezentací. Pomáháme našim klientům komunikovat jednoduše a zřetelně jejich hodnoty. Zakládáme si na vzájemném dialogu, analytickém přístupu a vysoce kvalitním zpracování.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitosti. Komplexní realitní servis: -zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu nemovitosti -znalecké posudky -převody družstevních bytů -tržní ocenění nemovitostí.

Zpracování biomasy. Výroba, prodej: -substráty.

Služby: -masáže: -rekondiční a relaxační -lávovými kameny -čínská energetická -lifting obličeje -medové -masáž obličeje -ušní svíce -anticelulitidová masáž+ozonový zábal -havajské -breussova masáž -dornova metoda.

Reklamní činnost, výroba: - billboardy - malby na fasády.

Grafické návrhy, digitální foto, DTP (zlom, retuše a montáže). Provádění digitálního, ofsetového a velkoplošného tisku. Zajišťování reklamních a marketingových služeb. Realizace grafických návrhů.

Hypotéky Právní servis - právní služby prověření právních vztahů každé prodávané nemovitosti, vypracování návrhů všech druhů kupních smluv či dohod o převodu členských práv a poviností Realitní činnost Realitní činnost Geodetické práce - kompletní geodetický servis - ověření a vytyčení hranic pozemků - vytýčení staveb pro ...

Poradenská činnost při nakládání s odpady - vypracování studií v oblasti odpadového hospodářství - zastupování zájmů členů

Dodávka - hardwareprodej - IT informační technologie Opravy - počítače Správa - počítačové sítě

Grafické studio: - výroba razítek Trodat - dřevěná razítka - polepy aut a výloh - reklamní tabule, - výroba samolepek - kopírování a barevný tisk. - dárkové předměty s potiskem - výroba reklamních bannerů - sítotisk - tampontisk - letáky, firemní složky, bloky - vlajky - potisk tašek, triček

Poskytujeme poradenství v oblastech product managementu, organizace a efektivity prodeje. Pomáháme sestavit plán, kontrolu a reporting obratu.

Služby v oblasti internetových prezentací. Služby v oblasti IT technologií - programování.

Elektronické komunikace. Telekomunikace. Telekomunikační služby. Marketingové služby.

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby: - zpracování projektové dokumentace - zajištění všech potřebných povolení.

Hlavním oborem činnosti je rozúčtování nákladů na služby spojené s bydlením.

Služby: -tvorba webových stránek -tvorba e-shopů -webdesing -foto a video pro web -webhosting -správa PPC kampaní -seo optimalizace.

Kadeřnické studio. Kadeřnictví: - kreativní střihy, stříhání vlasů - barvení, melírování - společenské, svatební účesy.