Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Cesta hojnosti, s.r.o. se zaměřuje na prodej ionizátorů na vodu PVT-KL a Alkastream.

Dagmar Opršalová provozuje bazar a zaměřuje se na výkup a prodej elektra, potřeb pro kutily, keramiky, oblečení a obuvi.

Dana Kirchnerová se zaměřuje na pedikúru a ošetřování kůže a nehtu na nohou.

Dita Velíšková se zaměřuje na manikúru.

Družstvo Stavba se zaměřuje na pronájem nebytových prostor.

Kadeřnictví -Sběr šatstva a prádla pro chemické čištění a praní

Eva Krpálková se zaměřuje na masáže a regenerační i rekondiční služby.

Návrhy, realizace a prodej osvětlení, svítidel a světelných zdrojů.

Kosmetické studio: - zeštíhlení, zpevnění, vytvarování postavy - odstranění a prevence celulitidy - hubnutí.

Návrh a výroba nábytku na míru do interiéru i exteriéru. Rádi vám navrhneme a vyrobíme celkové řešení interiéru. Od návrhu, přes 3D vizualizaci, až po kompletní realizaci.

Společnost Bezan s.r.o. se zabývá veškerými stavebními pracemi v okrese Frýdek-Místek. Specializujeme se především na zemní a výkopové práce, zpevněné plochy, rekonstrukce chodníků, kanalizace a odvodňovací systémy, inženýrské sítě, rekonstrukce RD a bytových jednotek. Současně nabízíme také služby recyklačního dvora, kde recyklujeme stavební ...

Kompletní reklamní servis. Úspěšné internetové prezentace, grafika, reklamní a inzertní tiskoviny, corporate identity, multimedia. Obalový a grafický design, Tvorba nových značek, direct marketing, plánování a nákup médií, promo aktivity na podporu prodeje, produkční a tiskové služby. Online i offline marketing, marketingové strategie. .

RNDr. Petr Valošek vyrábí medovinu, med, vosk, propolis, pyl.

Studio masáží Simona poskytuje masáže, přístrojová lymfodrenáž, pedikúra, prodej bylinných čajů fy Grešík, přírodní kosmetika Saloos.

Pohřební služba CHARITAS. Služby: - převoz zesnulých - civilní rozloučení ve smuteční síni, v kostele - kremace - rozloučení s urnou - zajištění výkopu hrobu - tisk smutečního oznámení - hudební produkce - vyřízení úmrtního listu a další.

Společnost Jaroslav Král se zabývá výkupem kovového šrotu a odpadu, papíru, železného šrotu, barevných kovů, kabelů, akumulátorů. Možnost svozu šrotu kontejnerem do 5t. Výkup: - kovový šrot a odpad - papír - železný šrot - barevné kovy - kabely - akumulátory. Naleznete nás na adrese Kratochvílova 281, Roudnice nad Labem.

Ing. Irena Šašková provádí: - ošetření celulitidy ve všech stádiích lymfo drenáže proti otokům končetin - eliminace tukových polštářů – podpora hubnutí - masáže klasické, sportovní, kosmetické - tělové, horké kameny, relaxační, aroma, med, synchronní - masáže hlubinné-léčebné - ošetření syndromu jezdeckých nohavic - zpevňování vnitřní strahy ...

Činnost: - realitní makléř - prodej bytů, domů, pozemků, nebytových prostor

Činnost: - profesionální grafický design - internetová prezentace - on-line marketing

Mladé vinařství, které vyrábí vína v harmonii s přírodou. Vína mají jedinečnou charakteristickou chuť díky oblasti, kde dozrála - podhůří Bílých Karpat. Vína můžete ochutnat u vinohradu vinařství nebo je možné si je objednat přes e-shop. Prodáváme degustační sety nebo dárková balení vín a také dárkové poukazy na nákup vína.