Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Obchodní činnost; dovozy a vývozy, zastupování zahraničních firem.

Unlimited Services se specializuje na poskytování kvalitních a komplexních služeb v oblasti outsourcingu IT a správy počítačové sítě, prodeje hardware, software, servisu, poradenství a oprav počítačů a s tím spojených služeb dle požadavku zákazníka.

Komplexní služby v oborech techniky ochrany životního postředí. Měření hluku Praha Měření osvětlení Praha: - měření umělého osvětlení - měření denního osvětlení - měření rušivého osvětlení - měření nouzového osvětlení Komplexní mapování dopravy Akustické studie Stavební akustika Hlukové mapy Praha Světelně technické studie - ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Truhlářství, podlahářství

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a ...

Předmět podnikání: - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - zprostředkovatelská a obstaravatelská činnost v oblasti obchodu a služeb - pronájem a leasing movitých věcí - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor Provozovna: - Šenovská Ostrava (Radvanice).

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -domy, byty -nebytové prostory -pozemky.

Stavební firma. Realitní kancelář. Projektová činnost ve stavebnictví.

Služby, prácve: -Úklidové práce -Čištění koberců.

Realitní činnost. Nákup, prodej a pronájem nemovitostí. Služby. - provádění veřejných dražeb - znalecké posudky - veškerý právnický servis - likvidace společností - výkon správy majetku - poradenská činnost při konkurzních řízeních a insolventnosti.

Vydavatelství bezplatných časopisů s vlastní distribuční sítí.

Hudební vydavatelství. Služby. - pořizování audio nahrávek. Distribuce a komisní prodej.

Zprostředkování obchodu a služeb - Zprostředkování dotací z EU - Zprostředkování obchodů mezi našimi klienty - Zprostředkování dalších obchodních příležitostí - Zprostředkování zaměstnanců

Nabídka komplexního servisu převodu dat do elektronické podoby a kompletního počítačového zpracování elektronických prezentací.

Nabízíme hudební CD a MC našeho vlastního vydavatelství: dechovka, trampská hudba, country, hudba vánoční, romská, hity od skupiny New Trio.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti.

Servis: -PC a počítačové sítě -zrychlení PC -zálohování a záchrana dat -instalace -školení. Služby konstruktérské kanceláře: -tvorba výkresů pro průmysl (dxf, dwg) -profesionální služby v softwaru Autodesk Inventor.

Dodávka - projekty a kompletní dokumentace strukturované kabeláže datových rozvodů, výpočetní techniky, datových přenosů.

Projektová činnost ve výstavbě - zaměření - návrhy - ohlášení

Revitalizace vodních systémů, krajiny - poradenská činnost - hodnocení vlivů na životní prostředí Zpracování - databáze Geologické služby Zajištění - projektové přípravy pro územní řízení - stavební povolení Zpracování dat

Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní střihy, stříhání vlasů - barvení, melírování vlasů - společenské, svatební účesy.

Kadeřnické studio. Dámské a pánské kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování - trvalá, krepování - hloubkové ošetření ultrazvukovou žehličkou - společenské, svatební účesy.